Βραβεία Emmy 2012: Οι 10 καλοντυμένες κυρίες που έκλεψαν όλα τα βλέμματα

Βραβεία Emmy 2012: Οι 10 καλοντυμένες κυρίες που έκλεψαν όλα τα βλέμματα

Η δεκάδα των στυλάτων γυναικών των Emmys δίνει τον τόνο για όλα τα trends που έρχονται. Κλέψτε ιδέες άφοβα.

Η αλήθεια είναι ότι ζούμε για ένα καλό κόκκινο χαλί. Η ένταση, η ομορφιά, οι εμφανίσεις, οι κιτσαρίες, τα σχόλια. Τι και αν το χτεσινό κόκκινο χαλί της 64ης Απονομής των Βραβείων Εmmy ήταν αρκετά βαρετό, είναι και πάλι είναι ιερό καθήκον όλων εμάς που αγαπάμε τα βραβεία να δώσουμε την ανταπόκριση μας. Ξεκινάμε, λοιπόν, με τις καλοντυμένες του κόκκινο χαλιού που συνοψίζονται στην 10αδα που ακολουθεί (η σειρά δεν είναι αξιολογική, αλλά ακριβώς όπως θα συναντήσετε τα διάσημα κορίτσια στη photogallery από επάνω).

Allison WIlliams
Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Girls" του HBO που έκανε ντεμπούτο φέτος στην τηλεόραση και ξεχώρισε για τις ερμηνείες της επέλεξε στράπλες φόρεμα σε emerald πράσινο του Oscar de la Renta με αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Το μπούστο λειτουργεί, το χρώμα κάνει trend και η Allison αν και πρωτάρα στα κόκκινα χαλιά κερδίζει με τη showstopper επιλογή της.

Elizabeth Moss
Η πρωταγωνίστρια του Mad Men που έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση πολλούς λόγους (το αψεγάδιαστο στυλ της σειράς είναι ένας από αυτούς) είναι μεν καλή ηθοποιός, αλλά όχι το πιο σεξι και γοητευτικό πλάσμα στον κόσμο. Το Dolce & Gabbana μεταξωτό, φλοράλ φόρεμα κατάφερε λοιπόν να δώσει sex appeal στην Elizabeth και αυτό από μόνο του είναι τεράστια επιτυχία. Ναι, είναι φλύαρο, αλλά λειτουργεί και ως προς το φρου φρού, αλλά και το μήκος. Δυστυχώς (για εμάς τους haters) η Moss ήταν υπέροχη.

Ginnifer Goodwin
Η φασιοναρία του κόκκινου χαλιού με την πιο τολμηρή επιλογή που εν τέλει δικαιώθηκε ήταν η Ginnifer Goodwin με την Monique Lhuillier δημιουργία του φόρεσε. Nude βάση και πορτοκαλί λουλούδια κεντημένα σε όλο το φόρεμα έδιναν μια πολυδιάστατη αίσθηση και δημιοργούσαν ένα αποτέλεσμα που σίγουρα τράβαγε το βλέμμα όλων. Εναλλακτικό look, αλλά τόσο fashion forward.

Heidi Klum
Την αγαπάμε γιατί φαίνεται πάντα νέα, άνετη και ακομπλεξάριστη. Η Heidi αυτή τη φορά εμφανίστηκε με μεγάλα disco μαλλιά και ένα φόρεμα του Alexandre Vauthier στην απόχρωση του mint που θα κόλαζε και παπά με το μπούστο του. Το χρώμα είναι on trend, το κόψιμο κολακευτικό και άνετο και η Heidi μία θεά στο κόκκινο χαλί. Μπράβο στο κορίτσι του Project Runway που χάνει το βραβείο για το καλύτερο reality 8η χρονιά. Κρίμα.

Jessica Pare
Εκτός από τα trend, υπάρχει και η κλασική κομψότητα που πάντα καταφέρνει να βάλει κάποια κυρία που την προτιμά στη λίστα με τις καλοντυμένες του κόκκινου χαλιού. Ακριβώς αυτό έγινε και με την Jessica Pare του Mad Men που φόρεσε λευκή, grecian τουαλέτα του Jason Wu και κόκκινο κραγιόν και έδειξε ότι η Grace Kelly δεν ήταν η τελευταία κομψή του Hollywood. Εκθαμβωτικά απλή.

Julianne Hough
Τα γοργονέ φορέματα τα έχουμε βαρεθεί στο κόκκινο χαλί και συχνά ρίχνουν τις γυναίκες που τα φορούν στον ύφαλο του στυλ. Αυτό δεν συνέβη για τη Julianne Hough που τόλμησε ένα τέτοιο φόρεμα φτιαγμένο από τον Georges Hobeika στα χρώματα του αφρού της θάλασσας και του mint και ξεχώρισε για τη θεατρικότητα της στο κόκκινο χαλί και το old Hollwood glam της εμφάνισης. Θα το φόραγε και η Alexis Colby σίγουρα, έτσι εγκρίνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Julianne Moore
Θα κόβαμε το χέρι μας για αυτή την υπέροχη και στυλάτη γυναίκα που κάθε εμφάνιση της είναι style mastercourse; Όχι (μην υπερβάλουμε κιόλας), αλλά σίγουρα είναι στο πάνθεον μας για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Άλλη μία φορά η Julianne με άνεση πήρε το τίτλο της πλέον καλοντυμένης celebrity με το Christian Dior ντε πιες της στο χρώμα του canary yellow, που αποδείχτηκε και νικητής του κόκκινο χαλιού. Σχεδόν σιθρού κασμιρένιο τοπ και full skirt που δημιουργούσαν την ψευδαίσθηση του φορέματος, ήταν τα κομμάτια της Julianne που ίσως διχάσουν κόσμο και fashion editors, αλλά προσωπικά λατρέψαμε.

Kat Dennings
Κάθε κόκκινο χαλί χρειάζεται ένα σωστό κόκκινο φόρεμα και η ντραπέ τουαλέτα του J. Mendel που φόρεσε η Kat Dennings λειτουργούσε κολακευτικά για τα πλούσια, μπουκλωτά, μελαχρινά μαλλιά της ηθοποιού και υπέροχα χείλη της που ως σύνολο έκαναν ένα τέλειο vamp look. Θα μπορούσαμε να την κοιτάμε για ώρες.

Lena Dunham
Η Lena είναι ταλαντούχα, αλλά όχι όμορφη (τουλάχιστον με το συμβατικό τρόπο). Το κορίτσι θαύμα που στα 26 του έχει ήδη προταθεί για ερμηνεία, σκηνοθεσία και συγγραφή στα βραβεία Emmy δεν κέρδισε μόνο το σεβασμό της τηλεόρασης, αλλά και των fashion editor με την midnight blue δαντελωτή Prada τουαλέτα της που έδινε στυλ σε μια κοπέλα με κόμμωση που δεν την κολακεύει και τη ρετσινιά των vintage να ακολουθεί τη φήμη της. Μηδενικό sex appeal, αλλά σίγουρα ένα φόρεμα που τρέχει με 200 στον αγώνα του στυλ

Leslie Mann
Τη Leslie Mann δεν την έχουμε πάντα στη λίστα των καλοντυμένων, αλλά η φετινή Naeem Khan επιλογή της με την τουαλέτα που είχε φλοράλ τοπ από λευκή δαντέλα και τη full skirt στην απόχρωση του ηλιοτρόπιου, ήταν μακράν το πιο συναρπαστικό και απρόσμενο look που είδαμε στο κόκκινο χαλί των Emmys. Μακάρι όλα τα ρούχα να φτιάχνονταν με τέτοια προσοχή στη λεπτομέρεια και δημιουργικότητα. Πολλά μπράβο στη Leslie.

Διαβάστε επίσης:
Βραβεία Emmy 2012: 5+1 εμφανίσεις που πόνεσαν τα μάτια μας στο κόκκινο χαλί
Τσάμπα το ξενύχτι: Γιατί βαρεθήκαμε στα φετινά βραβεία Emmy;