Kim Kardashian: ξεχειλίζοντας μέσα στο Gucci φόρεμα

Kim Kardashian: ξεχειλίζοντας μέσα στο Gucci φόρεμα

Η Kim Kardashian τα κάνει θάλασσα (στυλιστικά).

Την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε για το ρεζιλίκι της Sofia Vergara στα βραβεία Emmy και φαίνεται πως κάποια διάσημη κυρία αντί να παραδειγματιστεί ακολουθεί τον ίδιο μονόδρομο.

Η ζουμπουρλού Kim Kardashian ή δεν έχει καθρέφτη σπίτι της, ή ο στυλίστας της τη ζηλεύει, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Η διάσημη ριάλιτι star κυκλοφόρησε στη Santa Monica, στο Fred Segal Midori Makeover Parlour και έτριξαν τα πατώματα (κυριολεκτικά).

Φορώντας ένα πράσινο σμαραγδί φόρεμα από τον οίκο Gucci και χρυσά σανδάλια με αλυσίδα Tom Ford, το κορίτσι του Kanye West στριμώχτηκε ασφυκτικά μέσα στο ρούχο της και μας τρόμαξε πως θα σκάσει.

Φυσικά, όχι μόνο δεν κρίνουμε τις καμπύλες της, αλλά μας αρέσει που είναι από τις λίγες celebrity με ζουμερό σώμα και πληθωρικές αναλογίες, αλλά μήπως θα έπρεπε να φοράει το σωστό νούμερο και όχι εκείνο στο οποίο θα ήθελε να μπαίνει εάν ήταν δέκα κιλά πιο αδύνατη. Έτσι, θα απέφευγε το να την πιάσουν όλοι στο στόμα τους καθώς εμφανίστηκε έχοντας κουμπώσει μόνο το ένα κουμπί και αφήνοντας το nude εσώρουχό της σε κοινή θέα.

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian- Fergie: ποια φόρεσε καλύτερα το μικροσκοπικό Balmain φόρεμα;

Τρίτο πρόσωπο στη σχέση Kim Kardashian και Kanye West

Όταν η Beyonce έβρισε την Kim Kardashian