To royal blue φόρεμα της Ελένης!

To royal blue φόρεμα της Ελένης!

Μία από τις πιο lady chic εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό

Η Ελένη Μενεγάκη μας έδωσε άλλη μία σικάτη εμφάνιση, από αυτές που μας αρέσουν και της πηγαίνουν πολύ. Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης έδωσε το 'παρών' στην εκδήλωση του γνωστού label ομορφιάς Estee Lauder, στο Attica για την ενίσχυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης 'Αλμα Ζωής'.

Η Ελένη επέλεξε ένα φόρεμα se royal blue απόχρωση που τόνισε τα μάτι ατης και τα ξανθά μαλλιά της, ενώ ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το συγκεκριμένο στυλ είναι απόλυτα κλασικό, διαχρονικό και της ταιριάζει πολύ- ενώ πιστεύουμε πως είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξει κανείς τη γυναικεία γοητεία. Το κοντό μανίκι με το τετράγωνο ντεκολτέ το έκαναν ακόμη πιο σικάτο στο πάνω μέρος. Το φόρεμα όπως μάθαμε το ανακάλυψε η Ελένη στην Κηφισσιά και ανήκει στο γνωστό label Zini.

Η Ελένη φόρεσε ένα ζευγάρι υπέροχες YSL γόβες από την προσωπική της συλλογή και κράτησε μία μαύρη tote μιας και το φορτωμένο της πρόγραμμα, απαιτεί μία μεγαλύτερη τσάντα! Υποδειγματικό look χωρίς υπερβολές και πολυλογία αξεσουάρ. Less is more για πολλοστή φορά.

Διαβάστε ακόμη:

Η περιπέτεια της Μενεγάκη με την Λάουρα!

Ποιοι ευχαρίστησαν την Μενεγάκη και τι τους απάντησε;

Ελένη Μενεγάκη: Άλλαξε πάνελ μετά από τρεις μέρες!