Έλενα Παπαρίζου- Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι onstage εμφανίσεις τους

Έλενα Παπαρίζου- Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι onstage εμφανίσεις τους

Τα ετερώνυμα έλκονται

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των δύο τραγουδιστριών, την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου, στο Βοτανικό, ρίχνουμε μία ματιά στο στυλ τους επί σκηνής και συμπεραίνουμε ότι, όσο αντίθετες μας φαίνονται οι ενδυματολογικές τους επιλογές, τόσο μας δημιουργείται η εντύπωση ότι οι δύο Ελληνίδες stars συμπληρώνουν η μία την άλλη.

Έλενα Παπαρίζου:
Η νικήτρια του Διαγωνισμού της Eurovision, το 2005, για τις εμφανίσεις της στην πίστα προτιμάει επώνυμες δημιουργίες που φλερτάρουν με το σέξι, glam και rock στυλ. Η Έλενα φροντίζει πάντα να τονίζει τις σέξι, θηλυκές καμπύλες της, και να φοράει outfits που κλέβουν την παράσταση. Την έχουμε δει με δημιουργίες μεγάλων οίκων του εξωτερικού, όπως οι Stella McCartney, Lanvin, Dolce & Gabbana και Roberto Cavalli, αλλά και του αγαπημένου της Έλληνα σχεδιαστή, Απόστολου Μητρόπουλου.

Νατάσα Θεοδωρίδου:
Η σταρ από τη Θεσσαλονίκη, ως ιδιοσυγκρασία είναι πιο χαμηλών τόνων, αλλά καταφέρνει να τραβάει πάνω της τα βλέμματα με τις υπέρκομψες, κλασικές δημιουργίες που επιλέγει, αλλά και τα casual outfits, με τα οποία δεν διστάζει να εμφανιστεί σε νυχτερινά μαγαζιά και συναυλίες της. Οπαδός του μαύρου χρώματος, αλλά και των jeans, η Νατάσα εμφανίζεται με επώνυμα ρούχα, μεγάλων οίκων, τα οποία εντυπωσιάζουν, για το class και την ποιότητά τους, χωρίς, όμως να «φωνάζουν» τον σχεδιαστή ή την τιμή τους.

Διαβάστε ακόμα:
Το tweet της Έλενας Παπαρίζου αμέσως μετά τη ληστεία
Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι της Νατάσας Θεοδωρίδου;
Ο εκνευρισμός της Θεοδωρίδου: Δεν την αναγνώρισαν σε club και πλήρωσε είσοδο