H αδερφή της Beyonce όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

H αδερφή της Beyonce όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Η Solange απαρνείται το ανατρεπτικό στυλ της για μία άκρως girlie-glam εμφάνιση

H Solange Knowles, αδελφή της Beyonce, μουσική παραγωγός, dj και γνωστό fashion icon με ιδιαίτερη λατρεία στο εκκεντρικό στυλ αποφάσισε να κάνει μία ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της και να τολμήσει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ!

Το The American Ballet Theatre έκανε το μαγάλο opening gala για τη φετινή σαιζόν στη Νέα Υόρκη και η αγαπημένη celebrity μας αποδεικνύει πως όταν το καλεί η περίσταση ακόμη και η πιο ορκισμένη οπαδός του boho-grunge πρέπει να αλλάξει! Φυσικά η Solange έχει παραδόσει μαθήματα στυλ και στο mix&match οπότε έχει μία έφεση στους πειραματισμούς. Αυτό που δεν περιμέναμε είναι να δούμε την lady-chic κοριτσίστικη πλευρά της με τόσο glam!

H Solange, λοιπόν, προτίμησε ένα floral retro Dolce & Gabbana φόρεμα και στολισμένες με πέρλες και χρυσές χάντρες επίσης Dolce & Gabbana γόβες. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια δάκρυ, αρκετά χρυσά δαχτυλίδια και βραχιόλια και ένα μαύρο clutch με χρυσά τρουκ. Αυτό που επίσης έκανε εντύπωση είναι το ισιωμένο μαλλί της και τα άβγαλτα φρύδια της! Λέτε να υιοθετήσει αυτό το look; Τι θα τη συμβουλέυατε;

Διαβάστε ακόμη:

H Jamie King μας αφήνει άφωνους με το στυλ της στα βραβεία Elle

Τι ήταν το εντυπωσιακό φόρεμα της Whitney Port στα γυναικεία βραβεία του Elle;

Κλέψε το υπέροχο denim-chic look της Ali Larter σε σούπερ τιμές!