Marie-Chantal: τι φόρεσε στον πριγκιπικό γάμο του Λουξεμβούργου;

Marie-Chantal: τι φόρεσε στον πριγκιπικό γάμο του Λουξεμβούργου;

Η Marie-Chantal παρευρέθηκε στο βασιλικό γάμο το σαββατοκύριακο στο Λουξεμβούργο.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο πλήθος γαλαζοαίματων παρευρέθηκαν στο γάμο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας και διαδόχου του θρόνου Μεγάλου Δούκα Guillaume του Λουξεμβούργου με την Βελγικής καταγωγής Κοντέσα Stephanie του Lannoy. Ανάμεσά τους και ο Παύλος με την Marie-Chantal, μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος.

Οι δυο τους πήγαν και στο εορταστικό δείπνο την Παρασκευή το βράδυ πριν από τον γάμο που έλαβε χώρα στο Grand-ducal Palace του Λουξεμβούργου. Στο event αυτό η πριγκίπισσα της Ελλάδος Marie-Chantal (δεν κατέχουμε πολλά, αλλά σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του εξωτερικού κατέχει αυτόν τον τίτλο) φόρεσε μια χρυσή δημιουργία υψηλής ραπτικής του Elie Saab από τη φθινοπωρινή 2012 συλλογή του Λιβανέζου σχεδιαστή.

Η σαραντετράχρονη Marie-Chantal συμπλήρωσε το look της με μια χρυσή clutch τσάντα και μια κορώνα και κέρδισε τις εντυπώσεις. Η μόνη μας ένσταση αφορά τη μίξη μεταλλικών στοιχείων και θα την προτιμούσαμε με μια άλλη τιάρα που θα ταίριαζε περισσότερο στην χρυσή τουαλέτα.

Διαβάστε επίσης:

Υψηλή ραπτική στα γυρίσματα του Gossip Girl

Keira Knightley: η δαντέλα της πάει (και το ξέρει)