Ποιες κυρίες έκλεψαν την παράσταση με το στυλ τους, αυτή την εβδομάδα;

Ποιες κυρίες έκλεψαν την παράσταση με το στυλ τους, αυτή την εβδομάδα;

Οι πιο στυλάτες παρουσίες της διεθνούς showbiz

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτήν που τελειώνει σήμερα, το Queen παρουσιάζει τις πιο καλοντυμένες θηλυκές παρουσίες της διεθνούς showbiz.

Halle Berry
Η σταρ επέστρεψε στο κόκκινο χαλί την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου, για τις ανάγκες προώθησης της νέας της ταινίας, Cloud Atlas, στην πρεμιέρα που έγινε στο Χόλιγουντ. Η Berry φόρεσε ασημί, midi, δαντελένιο φόρεμα Dolce & Gabbana. Τα γκρι ψηλοτάκουνά της είναι του οίκου Versace.

Alexa Chung
Στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ του οίκου Versace στο Soho της Νέας Υόρκης βρέθηκε το it- girl από την Μεγάλη Βρετανία. Η Chung επέλεξε, για την περίσταση, να εμφανιστεί με σύνολο από την νεανική σειρά του ιταλικού οίκου, Versus. Ένα πλεκτό ζιβάγκο και δερμάτινη μίνι φούστα, σε κόκκινο Βουργουνδίας συνέθεσαν ένα look εξίσου chic και νεανικό.

Kate Moss
Το supermodel σε χαλαρή βόλτα με την κόρη της, Lila Grace, στο Λονδίνο, απέδειξε ότι είναι διαχρονικό fashion icon αφού και η πιο casual εμφάνισή της καταφέρνει να της εξασφαλίσει μία θέση στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες. Στην προκειμένη ένα μαύρο παλτό, ένα γκρι denim παντελόνι με λεοπάρ print και τα flat μποτάκια με studs της Isabel Marant ήταν αρκετά.

Marion Cotillard
Η Γαλλίδα σταρ και πρόσωπο του οίκου Dior εμφανίστηκε, στα 16α Hollywood Film Awards με δημιουργία υψηλής ραπτικής του οίκου. Το στράπλες, μαύρο φόρεμα με τα απλικαριμένο, μπλε σχέδια από βελούδο, μαζί με τα μυτερά, ασημί ψηλοτάκουνα του οίκου, αλλά και το 40's χτένισμα της Cotillard συνέθεσαν ένα look που «φωνάζει» Parisian Chic.

Selma Blair
Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάρτι για το λανσάρισμα της συλλογής Maison Martin Margiela for H&M με μαύρο, ασύμμετρο φόρεμα, της συλλογής φυσικά, που ήδη μας έχει κλέψει την καρδιά. Με δεδομένη την οικονομική τιμή του, μάλιστα, μπορούμε να δηλώσουμε, χωρίς φόβο, ότι ανυπομονούμε να γίνει δικό μας.

Διαβάστε ακόμα:
Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Marion Cotillard για τον οίκο Dior!(photos&video)
Karolina & Emma: δύο look εμπνευσμένα από την ανδρική γκαρνταρόμπα
Nicky Hilton: Η διάσημη κληρονόμος ανοίγει την γκαρνταρόμπα της