Λεοπάρ: Κάντο όπως η Lauren Conrad!

Λεοπάρ: Κάντο όπως η Lauren Conrad!

Βρες τον τρόπο να κρατήσεις το look σου chic από το πρωί ως το βράδυ

H Lauren Conrad τρέχει αυτό τον καιρό από παρουσίαση σε παρουσίαση καθώς τα βιβλία της γίνονται ανάρπαστα. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε έξω από την κλινική Kate Somerville στο Los Angeles στην οποία διαθέτει αποκλειστικά τις μυστικές συνταγές ομορφιάς της.

Η Conrad λοιπόν, δοκίμασε ένα wild casual chic look που βασίστηκε σε ένα λεοπάρ πουκάμισο ΖARA. Με ένα μαύρο ζευγάρι skinny jeans από το ανερχόμενο και οικονομικό label BDG, και επίσης μάυρες Tory Burch μπαλαρίνες που συνδύασε με κλασική Chanel τσάντα ολοκλήρωσε την καθημερινή της εμφάνιση. Ένα ψηλό σινιόν και τα Christian Dior cat-eye γυαλιά της είναι όλα όσα χρειάζεται για να δείχνει στιλάτη($295). Το λεοπάρ πουκάμισο ή γενικά ένα statement κομμάτι με αυτό το δημοφιλές print μπορεί εύκολα να αναβαθμίσει το look μας και να δώσει ζωντάνια στην εμφάνισή μας.

Με ένα απλό σύνολο θα καταφέρει να δείχνει chic όπως και στη Lauren. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο σε αυτό το look είναι ότι μπορεί να φορεθεί από τις περισσότερες ηλικίες και στυλ γυναίκας τόσο για μία πρωινή βόλτα, όσο και στο γραφείο! Δεν είναι επίσης καθόλου κακή επιλογή για μία βραδινή εμφάνιση ακόμη και με flats. Για να το κάνουμε πιο θηλυκό και εντυπωσιακό μπορούμε απλά να προσθέσουμε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή μποτάκια και είμαστε έτοιμες.

Διαβάστε ακόμη:



Isabel Marant: τα πιο πολυπόθητα μποτάκια της σεζόν στα πόδια της Kate Moss

Μάγεψε το πανέμορφο μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley μέσα στο Gucci φόρεμά της! (photos)