Kate Moss & Jamie Hince: μεταμορφώθηκαν σε Addams Family! (photos)

Kate Moss & Jamie Hince: μεταμορφώθηκαν σε Addams Family! (photos)

Και το Halloween συνεχίζεται...

Μια από τις stars που λατρεύει το Halloween και δε θα μπορούσε να λείπει από το διάσημο party του Jonathan Ross, χθες το βράδυ, είναι η Kate Moss! To διάσημο μοντέλο λατρεύει τις μεταμφιέσεις και αυτή τη φορά είπε να ενθουσιάσει τα πλήθη ως Morticia Addams! Όλοι θυμόμαστε την αγαπημένη οικογένεια Addams! H Κate, λοιπόν, απαρνήθηκε για λίγο τα ξανθά μαλλιά της και φόρεσε μια μακριά, μαύρη περούκα για να μοιάζει στην ηρωίδα.


Η... Μorticia, φόρεσε ένα μακρύ μαύρο αστραφτερό φόρεμα και ένα παλτό με λεπτομέρειες από γούνα. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρες γόβες. Μην ξεχνάτε ότι το μαύρο ήταν το αγαπημένο χρώμα της ηρωίδας, τι άλλο θα μπορούσε να επιλέξει η Kate; Το μακιγιάζ της ήταν εξίσου εντυπωσιακό, αφού έβαψε το πρόσωπό της λευκό και για να είναι φτυστή η Morticia, έβαψε κατακόκκινα τα χείλη της και πρόσθεσε ψεύτικες,μαύρες βλεφαρίδες. Το make-up της ήταν σε στυλ cat-eye, το οποίο η Kate συχνά επιλέγει και στις καθημερινές της εμφανίσεις!


Πέραν όμως της Moss, και ο σύζυγός της, Jamie Hince, μιμήθηκε άψογα τον Gomez. Επέλεξε ένα σκούρο μπορντό παλτό, που και αυτό με τη σειρά του είχε γούνινες λεπτομέρειες, έβαψε κι εκείνος το πρόσωπό του λευκό και σχεδίασε μουστάκι, όμοιο με εκείνο του ήρωα. Την εκπληκτική εμφάνιση του ζευγαριού «έκλεισε» η κόρη της Kate Μοss, Lila Grace, ως άγρια γάτα.


Άντε και του χρόνου, με εξίσου πετυχημένες μεταμφιέσεις!

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος διάσημος star ράγισε την καρδιά της Kate Moss και την έκανε να κλαίει επί χρόνια;

Halloween: οι σχεδιαστές μόδας μας εμπνέουν

Τα μοντέλα αγαπούν το Halloween