Kristen Stewart: «απεταξάμην» τα κοντά φουστανάκια

Kristen Stewart: «απεταξάμην» τα κοντά φουστανάκια

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Kristen Stewart στην τελευταία της εμφάνιση επέλεξε να μην δείξει τα πόδια της.

Το Σάββατο η ηθοποιός Kristen Stewart παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «On The Road» στο πλαίσιο του 2012 AFI Fest στο Grauman's Chinese Theatre στο Hollywood της California.

Για αυτήν της την εμφάνιση η εικοσιδυάχρονη Kristen αποφάσισε να βγάλει το tomboy από μέσα της και να αφήσει στην άκρη τα φορέματα που ο στυλίστας της έχει μανία να της κονταίνει, υιοθετώντας ένα look στο οποίο σίγουρα νιώθει καλά (και φαίνεται). Φόρεσε ένα χιαστή top σε λευκό χρώμα σε συνδυασμό με ένα μαύρο παντελόνι από την ανοιξιάτικη 2013 Balenciaga συλλογή, μαύρες «Décolleté» Christian Louboutin δεκάποντες γόβες, ένα χρυσό κολιέ, το αγαπημένο της «Juste Un Clou» Cartier βραχιόλι και πολλά δαχτυλίδια. Μαλλιά τραβηγμένα πίσω και αψεγάδιαστο μακιγιάζ συμπλήρωσαν μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της Kristen παρά τα όποια λαθάκια.

Δεν μας ενόχλησε ούτε η εφαρμογή του παντελονιού που στους γοφούς παραείναι χαλαρή, ούτε η όχι τόσο σωστή επιλογή παπουτσιού (ένα σανδάλι που δε θα άφηνε καθόλου σάρκα από τα πόδια της να φανεί θα ήταν προτιμότερο), ούτε τα μαλλιά που και πάλι μοιάζουν πολύ ατίθασα και θα μας άρεσαν πιο λαμπερά και υγιή πιασμένα σε μια απλή κοτσίδα. Γιατί αυτή είναι μια κομψή εμφάνιση που συνάδει με την ηλικία της Stewart και γιατί με αυτά τα ρούχα εκείνη νιώθει άνετα, όπως άνετα θα πρέπει να νιώθει πάντα.

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: μια απροσδόκητη εμφάνιση με Louis Vuitton

Τα «ατέλειωτα» σορτσάκια της Kristen Stewart!

Kristen Stewart: Το καπελάκι της στραβά...