Rihanna- Lady Gaga: ποια μεταμφιέστηκε ποιο πετυχημένα σε μαριχουάνα;

Rihanna- Lady Gaga: ποια μεταμφιέστηκε ποιο πετυχημένα σε μαριχουάνα;

Τα δύο διάσημα κορίτσια αποφάσισαν να μας σοκάρουν για άλλη μια φορά διαλέγοντας την πιο αλλοπρόσαλη Halloween στολή.

Οι δύο τραγουδίστριες δεν έχουν κάνει καμία ιδιαίτερη προσπάθεια να κρύψουν πως τους αρέσει να καπνίζουν μαριχουάνα, το να ντυθούν όμως και αποκριάτικα με στολή "χόρτου" κατά πολλούς ξεπέρασε τα όρια.

Η δημοφιλής Rihanna δείχνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τότε που έχει επανασυνδεθεί με τον Chris Brown. Mε διάφανο πέπλο, πράσινη στολή και ένα μπουκέτο από χασισόφυλλα η Riri δε σταμάτησε να χορεύει και να φιλιέται με το αγόρι της αδιαφορώντας για τα βλέμματα των καλεσμένων της στο πριβέ Halloween πάρτυ που έκανε στο Greystone Manor του West Hollywood. Μάλιστα, το επόμενο πρωί ανέβασε στο λογαριασμό του twitter της μία γυμνή φωτογραφία στο κρεβάτι φορώντας μόνο το πέπλο.

Από την άλλη, η Lady Gaga πήγε τη στολή ένα βήμα παραπέρα καλύπτοντας το στήθος της με πράσινα φύλλα μαριχουάνας και φορώντας διάφανα πέπλα αντί για φούστα. Η παρηκμασμένη της εμφάνιση ανέβηκε στο twitter με τη λεζάντα, "Happy Highlaween!" και δίχασε την κοινή γνώμη για το κατά πόσο οι δύο star έχουν "σώας τας φρένας".

Αν θέλετε την άποψή μας, μάλλον η πολλή μαριχουάνα δε βοηθάει!

Διαβάστε επίσης:

Δίδυμες το νέο φλερτ του Cris Brown (;)

Αυτές είναι οι πιο πλούσιες γυναίκες του Hollywood (φωτός)

O Chris Brown χώρισε για τα μάτια της
Πλανήτης Hollywood: ποιοι διάσημοι έχουν τρυπήσει το κορμί τους και σε ποιο σημείο