Stars στο κόκκινο χαλί: Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη;

Stars στο κόκκινο χαλί: Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη;

Κυρίως red carpet ήταν οι εμφανίσεις των διάσημων κυριών της διεθνούς showbiz που μας απασχόλησαν αυτή την εβδομάδα και μας άφησαν άφωνους με το υποδειγματικό στυλ τους.

 

 

Penelope Cruz

Στην πρεμιέρα της ταινίας Venuto Al Mondo στη Ρώμη είδαμε την Λατίνα σταρ. Η Cruz επέλεξε ασύμμετρη, ντραπέ, vintage δημιουργία του οίκου Versace, σε έντονο τυρκουάζ χρώμα. Το φόρεμα, η Cruz συνδύασε με κοσμήματα του οίκου Chopard, και ασημί, ψηλοτάκουνα σανδάλια Jimmy Choo.

Cameron Diaz
Με υποδειγματικό, minimal chic, ασπρόμαυρο look είδαμε την ξανθιά ηθοποιό στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, Gambit, στο Λονδίνο. Η Diaz κατάφερε, για μία ακόμα φορά να συγκεντρώσει όλα τα βλέματα πάνω της, παρότι επέλεξε ένα minimal φόρεμα της Stella McCartney. Η δημιουργία, με μήκος μέχρι το γόνατο, σε λευκό και μαύρο χρώμα ανέδειξε τέλεια το καλογυμνασμένο σώμα της ηθοποιού. Όσον αφορά τα αξεσουάρ της, η Diaz επέλεξε σκουλαρίκια της Azagury Patridge, cuff βραχιόλι του οίκου του Tom Binns, δαχτυλίδια Pomellato και ένα πολύ chic clutch από σατέν της Anya Hindmarch.

Keira Knightley
Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Βρετανίδα ηθοποιός και πρόσωπο του οίκου Chanel, για την πρεμιέρα της ταινίας Anna Karenina, που έγινε στο Florence Gould Hall της πόλης. Για την περίσταση επέλεξε ένα -πολύ εντυπωσιακό, και απίστευτα chic- βραδινό φόρεμα από την couture συλλογή του οίκου Valentino, για το Φθινόπωρο του 2012.

Rihanna
Η σταρ από τα Barbados βρέθηκε στο ροζ χαλί (ναι, αυτό -κατά παράδοση- δεν ήταν κόκκινο) του show του lingerie οίκου Victoria's Secret και μας χάρισε ένα ρετρό, απλό look, που όμως δεν στερούνταν κομψότητας. Μαύρο cropped top και λευκή pencil φούστα, και τα δύο του brand MiuMiu ήταν οι ενδυματολογικές επιλογές της. Το look η Rihanna συνδύασε με γκρίζα, σουέντ ψηλοτάκουνα (επίσης της secondary σειράς της Miuccia Prada).

Elle Fanning
Η έφηβη fashionista έδειχνε ο συνήθης, αξιολάτρευτος εαυτός της, στην πρεμιέρα της ταινίας Ginger And Rosa, που έγινε στο θρυλικό Grauman's Chinese Theatre, στο Χόλιγουντ. Η Fanning επέλεξε ριγέ, λευκό και πράσινο, στράπλες φόρεμα, σε κλασική γραμμή, του Oscar de la Renta. Μας αρέσει πολύ γιατί, παρά το νεαρό της ηλικίας της, το φόρεμα δεν δείχνει καθόλου ανάρμοστο.

Διαβάστε ακόμα:

Michelle Obama: τι φόρεσε την ημέρα των εκλογών;
Δερμάτινο παντελόνι: Ποιες stars δείχνουν hot μέσα σε αυτό και πώς να το συνδυάσετε!
Ο στυλάτος Οκτώβριος της Sarah Jessica Parker