Δείτε τη hot εμφάνιση της Kristen Stewart ως άγριο, rock θηλυκό!

Δείτε τη hot εμφάνιση της Kristen Stewart ως άγριο, rock θηλυκό!

Aπαρνήθηκε τα Αll Stars και ιδού το αποτέλεσμα.

Λατρεύουμε το sporty-casual look της. Σήμα κατατεθέν της τα σορτσάκια, τα boyfriend jeans, τα απλά t-shirts και τα All-stars. Σε κάθε της εμφάνιση δείχνει πολύ cool και με αυτοπεποίθηση. Και γιατί να μην έχει άλλωστε; Είναι μόλις 22 χρονών, όμορφη, έξυπνη και πετυχημένη.


Αυτή τη φορά όμως απαρνήθηκε για λίγο το casual ντύσιμό της και είπε να παραδώσει μαθήματα rock στυλ. Εμφανίστηκε στην προβολή της ταινίας On the Road, χθες βράδυ, στο Dolby 88 Screening Room, στη Νέα Υόρκη. Η Kristen, λοιπόν, βρέθηκε εκεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της, αλλά όλα τα φλας ήταν στραμμένα πάνω της.

Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε ένα δερμάτινο, με μακριά μανίκια, φόρεμα, που αγκάλιαζε το κορμί της, του νεουορκέζικου label Α.L.C. Το δερμάτινο φόρεμα είναι must, αλλά αυτό που μας ενθουσίασε ακόμη πιο πολύ ήταν τα υπέροχα Barbara Bui gladiator biker μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια της, που ήταν όλα τα λεφτά. Τη μοναδική αυτή εμφάνιση ολοκλήρωσε με δερμάτινο jacket, κάνοντας την ακόμα πιο rock.

Τις καλύτερες κριτικές απέσπασε και το τέλειο μακιγιάζ της. Το έντονο «smokey eyes» της, ανέδειξε στο έπακρον τα πράσινα μάτια της. Εύγε Kristen!

Διαβάστε ακόμα:

Δερμάτινο παντελόνι: Ποιες stars δείχνουν hot μέσα σε αυτό και πώς να το συνδυάσετε!

Kristen Stewart: «απεταξάμην» τα κοντά φουστανάκια

Δείτε τη μοναδική φωτογράφιση της Kristen Stewart για τη Vogue UK