Οι έξι συν δύο αλλαγές της Heidi Klum στα MTV EMA's. Chic ή Kitsch;

Οι έξι συν δύο αλλαγές της Heidi Klum στα MTV EMA's. Chic ή Kitsch;

Πώς μας φάνηκε το στυλ της παρουσιάστριας τελικά;

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά έξι outfits άλλαξε η οικοδέσποινα των βραβείων MTV Heidi Klum! Εμείς θα το πούμε ξεκάθαρα: Πολλύς ντόρος για το τίποτα!

«Σε μια εκδήλωση, όπως τα βραβεία του MTV, μπορώ να ''παίξω'' με την εμφάνισή μου, μπορώ να γίνω sexy, μπορώ να γίνω και rock», δήλωσε η ίδια λίγο πριν από τo show.

Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τις εμφανίσεις της και να εντοπίσουμε χρήσιμες (ελπίζουμε όχι!) συμβουλές για να καταστρέψετε ολοσχερώς (ή έστω μερικώς) όμορφα designer κομμάτια!

H 39χρονη σταρ παρουσίασε τα Ευρωπαικά βραβεία MTV από τη Φρανκφούρτη σε μία φαντασμαγορική διοργάνωση. Φυσικά το πρώην supermodel δεν είναι άβγαλτο σε ό, τι αφορά τις αλλαγές ρούχων σε μεγάλα events όμως αυτή τη φορά έδωσε ρεσιτάλ εν-αλλαγών με 6 διαφορετικά κομμάτια από το ίδιο label: Το αγαπημένο της Versace.

H Heidi από την άφιξή της κιόλας στο κόκκινο χαλί 'δήλωσε' με την εμφάνισή της ότι λίγα θα αφήσει στην φαντασία. Σίγουρα είναι σέξι και είναι εντυπωσιακότατη, όμως παρόλα αυτά καταφέρνει να είναι δεύτερη.

Θα μας συγχωρήσετε που δεν μας αρέσει- όμως τα κοψίματα της πρώτης υπερλουμιστής γαλάζιας γοργονέ και υπέροχης κατά τα άλλα τουαλέτας θα ήθελαν μία πιο λεπτή σιλουέτα, λιγότερο άνοιγμα και πίεση, ίσως πιασμένα μαλλιά και όχι τόσο over-accessorizing.

To χρυσοκίτρινο Versace φόρεμα με αρχαιοελληνικό κόψιμο ασφυκτιούσε στο ντεκολτέ χάνοντας την εκλεπτυσμένη ταυτότητά του. Το σταθερά κολλημένο κοτσιδάκι στο πλάι με το μαλλί κομμένο με χάρακα και τους δύο τεράστιους κρίκους επίσης δεν είχε συνοχή.

Μία υπέροχη λευκή μάξι τουαλέτα με bustier και αρκετές στρώσεις τούλι- ένα φανταστικό φόρεμα που αναδείκνυε το σώμα της, έγινε φτηνό με μακριά δερμάτινα με κομμένα δάχτυλα γάντια και ημίψηλο καπέλο μάλλον μεγάλο για το κεφάλι της μιας και σε κάποια φάση της κάλυψε τα μάτια! Αν ο στόχος ήταν το fun στοιχείο δεν το καταλάβαμε...

Πάμε στην εμφάνιση ξέκωλα. Θα μας ξανασυγχωρήσετε που το δίνουμε έτσι απροκάλυπτα αλλά τα λέμε με το όνομά τους. Ούτε τα λεία πωπουδάκια των αγοριών με τα στρινγκ δεν κατάφεραν να εξομαλύνουν το πόσο kitsch έδειχνε το φόρεμα με το βινύλ σακάκι αυτοκόλλητο πάνω της. Αυτό πάλι με το μαλλί κοτσιδάκι- σκουλαρίκι χαλκάς ξανά μας κούρασε! Αλλάζεις που αλλάζεις βγάλε κάτι!

Στην κούνια πάλι- ασορτί με το χαλκά σκουλαρίκι μάλλον μας ταρα-κούνησε για τα καλά. Δεν καταστρέφουμε ποτέ ένα ρούχο που έχει ήδη μία λεπτομέρεια που διασχίζει τη μέση για να το ακυρώσουμε με μία ζώνη στη μέση. Ακόμη εκεί το μαλλί κοτσιδάκι με το σκουλαρίκι 'δεν βγαίνω από δω ό, τι και να λέτε'! Όσο για το καλσόν τύπου 'βγήκα στ' ανοιχτά για λούτσους' με το συγκεκριμένο τσαλακωτό φόρεμα και πάνω απ' όλα την statement μπότα: ΕΓΚΛΗΜΑ!

Στο after party εν τω μεταξύ φόρεσε κάτι που έκανε την μέση κλασική αμερικανιά να απογειωθεί. Κάτι από 2003; Κάτι από Miranda του SATC εις ανάγκη αναζήτησης τεκνού συντρόφου στα πρώτα επεισόδια... κάτι μωβ, κάτι μίνι με πούλιες κάτι με κορδονάκι στο μπούστο που θα το προτιμούσαμε στην πλάτη, κάτι με όχι και τόσο καλαίσθητο χρυσό πέδιλο... κάτι όχι chic.

Όχι και τόσο τραγικό αλλά γλυκό θα βρίσκαμε το tie-die μάξι γαλάζιο αρχαιοελληνικό φόρεμά της. Έστρωνε ωραία στο σώμα και οι χρυσές λεπτομέρειες έδεναν με το σκουλαρίκι ενώ το μαλλί δεν έμοιαζε τραγικό σε αυτό το look.

Στη συνέχεια σας αφήνουμε με μία πιο συμπαθητική εμφάνιση. Το μαλλί και το σκουλαρίκι δεν θέλησαν να παραδώσουν τα όπλα, οπότε συμβιβάστηκε το outfit. Μαύρο μίνι φόρεμα με μπεζ τελείωμα δαντέλας και ψηλές μπότες/γόβα με λουριά. Καλό. Το πιο σωστό θα λέγαμε μαζί με το προηγούμενο!

Μία τόσο ωραία γυναίκα γίνεται να μη δείχνει υπέροχη σε αυτή την διοργάνωση; Εσείς πώς τη βρίσκετε αλήθεια;;;

Διαβάστε ακόμη:

O χορός της Heidi Klum και του Κορεάτη ράπερ που ξεσήκωσε τα MTV EMAs

MTV EMA Awards: Aυτές είναι οι εμφανίσεις που λατρέψαμε