Fashion trend: Βeanies - Φόρα κι εσύ το σκουφάκι σου like a star!

Fashion trend: Βeanies - Φόρα κι εσύ το σκουφάκι σου like a star!

Ποιοι διάσημοι δεν τα αποχωρίζονται;

Ο χειμώνας δειλά δειλά προσπαθεί να δηλώσει παρών! Όταν μιλάμε για χειμώνα το μυαλό μας κατευθείαν πάει σε σκουφάκια, κασκόλ και γάντια και όχι άδικα. Κρύο χωρίς σκουφάκι δεν υφίσταται.


Κολλημένοι με τα beanies είναι και οι stars, οι οποίοι επιλέγουν να τα φορέσουν σε κάθε περίσταση. Κλασικός λάτρης τους είναι ο David Beckham. Δε νομίζουμε να υπάρχει άλλος που μπορεί να το υποστηρίξει καλύτερα από αυτόν. Από τις διάσημες κυρίες, από τις πιο γνωστές λάτρεις του είναι oι: Rihanna, Sienna Miller, Rachel Bilson, Nicole Richie και Sarah Jessica Parker.


Στην καθημερινότητά τους οι stars θέλουν να είναι cool και να μη χρειάζεται να κυκλοφορούν μονίμως με στιλιζαρισμένο μαλλί. Η μαγική λύση τους, λοιπόν, λέγεται σκουφάκι. Ζεσταίνει, προσθέτει extra πόντους στυλ και κρύβει τα απεριποίητα μαλλιά. Τι άλλο να ζητήσουν;


Πάμε και σε εμάς τους κοινούς ανθρώπους τώρα. Επιλέξτε το, ώστε να απογειώσετε τις casual εμφανίσεις σας. Βάλτε ένα boyfriend τζιν, ένα απλό t-shirt με ένα καρό πουκάμισο, ένα leather jacket , τις αρβύλες σας και το trendy σκουφάκι σας και είστε έτοιμες! Like a star!

Διαβάστε ακόμα:

Hot: Δείτε την εκρηκτική φωτογράφηση της Penelope Cruz για το Campari Calendar 2013

Peplum: Η fashion «μανία» του Hollywood!

Αξεσουάρ: Αυτά είναι τα πιο hot trends για το χειμώνα