Οι καλοντυμένες των φετινών Αμερικανικών Βραβείων Μουσικής

Οι καλοντυμένες των φετινών Αμερικανικών Βραβείων Μουσικής

Τέσσερις κυρίες κέρδισαν σε αυτήν την κούρσα στο κόκκινο χαλί.

Χθες το βράδυ στο Los Angeles έλαβε χώρα η τεσσαρακοστή απονομή των Αμερικανικών Βραβείων Μουσικής με το κόκκινο χαλί να γεμίζει τραγουδιστές και τραγουδίστριες, που δυστυχώς δεν κατάφεραν όλοι να μας εντυπωσιάσουν.

Τέσσερις, όμως, κυρίες ξεχώρισαν δίνοντας την απαραίτητη καλαίσθητη λάμψη σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική. Νικήτρια σε αυτήν την κούρσα στυλ, λοιπόν, αναδείχθηκε παμψηφεί η τραγουδίστρια Taylor Swift που συνδύασε άψογα ένα μακρυμάνικο, κοντό, ξώπλατο φόρεμα από την pre-fall 2012 Zuhair Murad συλλογή με Jimmy Choo σανδάλια, Neil Lane κοσμήματα, υπέροχα μαλλιά πιασμένα κομψά σε έναν κότσο και μακιγιάζ με nude χείλη και έμφαση στα μάτια.

Δεύτερη με πολύ μικρή διαφορά η Gwen Stefani που εμφανίστηκε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των No Doubt, φορώντας ένα υπέροχο κεντητό σακάκι από τη φθινοπωρινή Balmain συλλογή με δερμάτινο παντελόνι, μαύρες γόβες και μαύρο στηθόδεσμο. Κατακόκκινα χείλη συμπλήρωσαν το look της που μας άρεσε, χωρίς όμως να μας αφήσει με το στόμα ανοικτό (αυτό μόνο η Taylor το κατάφερε).

Στις καλοντυμένες συμπεριλαμβάνεται και η Kelly Rowland, που φόρεσε ένα μίνι φόρεμα από τη φθινοπωρινή 2012 Naeem Khan μαζί με Gucci σανδάλια και ένα Eddie Borgo βραχιόλι δείχνοντας στα καλύτερά της.

Τέλος, η ηθοποιός Ginnifer Goodwin μας κέρδισε για άλλη μια φορά με ένα σοφιστικέ look φορώντας ένα cocktail φόρεμα σε ροζ απόχρωση από την resort 2013 Oscar de la Renta συλλογή με Jimmy Choo σανδάλια και μια Judith Leiber clutch τσάντα. Σχεδόν καθόλου κοσμήματα και άψογο μακιγιάζ συμπλήρωσαν μια καθόλα chic εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

CFDA 2012: όλες οι παρουσίες που μας τράβηξαν την προσοχή

MTV EMA: Οι κακοντυμένες της βραδιάς

Jane, Florence, Evan: o οίκος Gucci στα καλύτερά του