Τσάντες: Το πάθος της Sarah Jessica Parker σε 20 φωτογραφίες!

Τσάντες: Το πάθος της Sarah Jessica Parker σε 20 φωτογραφίες!

Ποιες τσάντες προτιμά και πως τις συνδυάζει;

Sarah Jessica Parker! Το όνομα αυτό είναι ταυτισμένο με τη μόδα. Όσο και να το αρνείται η ίδια, ο ρόλος της στο Sex and the City την έχει καταστήσει ένα από τα σημαντικότερα fashion icons της εποχής μας.


Λατρεύουμε το στυλ της γιατί είναι cool καθώς και γιατί δεν είναι καθόλου στημένη και ψεύτικη όπως πολλές άλλες. Σε τι όμως έχει αδυναμία η Sarah, πέραν των παπουτσιών φυσικά; Η απάντηση είναι στις τσάντες. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή από πανάκριβες τσάντες. Όπως η ίδια έχει τονίσει προτιμάει να ξοδεύει εκεί τα χρήματά της, παρά σε πανάκριβα ρούχα.

Ποια είναι όμως μερικά από τα labels που τρέφει αρκετή... αδυναμία η Parker; Ουκ ολίγες φορές την έχουμε πετύχει να «κρατάει» Louis Vuitton, Alexander McQueen, Balenciaga, Chanel, Dior... Eίπαμε τα χρήματά της επενδύονται εκεί! Αν ανοίξετε τη ντουλάπα της και πουλήσετε όλες τις τσάντες της, ένα σπιτάκι το παίρνετε!

Πως όμως συνδυάζει τις πανάκριβες τσάντες της; Η Sarah έχει αποδείξει ότι δεν κολλάει σε τέτοια ζητήματα. Ξέρει από mix&match και μπορεί μέχρι και με φόρμες να συνδυάσει άψογα μέχρι και την πιο ακριβή τσάντα. Αυτό θα πει... fashion talent.

Δείτε στη gallery τις, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τις 20 πιο αγαπημένες τσάντες της στιλάτης Sarah Jessica Parker. Παραδεχτείτε το ζηλέψατε, έστω και λίγο...

Διαβάστε ακόμα:

Γούνα: Πάρτε μαθήματα από απλούς, καθημερινούς ανθρώπους για το πώς να τη συνδυάσετε!

These boots are made for walking! Δείτε τα πιο hot trends της σεζόν.

Sarah Jessica Parker: «Δεν είμαι fashion icon»