5 fashionistas διεκδικούν τον τίτλο της πιο καλοντυμένης celebrity της εβδομάδας

5 fashionistas διεκδικούν τον τίτλο της πιο καλοντυμένης celebrity της εβδομάδας

Εσείς ποια προτιμάτε;

Λίγες ώρες πριν υποδεχτούμε το Σαββατοκύριακο, οι Chic to Chic του Queen είναι εδώ, και εμείς πραγματικά αναρωτιόμαστε ποια μας άρεσε περισσότερο.

Kate Moss
Σε παρουσίαση του βιβλίου της, The Kate Moss Book, στην μπουτίκ Colette του Παρισιού, η Kate Moss φόρεσε διάφανο μαύρο πουκάμισο από σιφόν, μαύρο υφασμάτινο παντελόνι και pendant- όλα από την συλλογή που σχεδίασε ο Hedi Slimane για τον οίκο Saint Laurent Paris, για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013.

Kristen Stewart
Στην πρεμιέρα της ταινίας Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 στη Γερμανία, και συγκεκριμένα στο Βερολίνο, η σταρ εμφανίστηκε με ολόχρυσο, βραδινό φόρεμα Elie Saab. Τα μαύρα ankle boots της Stewart είναι του Christian Louboutin.

Scarlett Johansson
Στη Νέα Υόρκη, έξω από το στούντιο της εκπομπής του David Letterman, όπου και εμφανίστηκε, απαθανάτισε ο φακός την σέξι σταρ. Η Johansson επέλεξε για την τηλεοπτική της εμφάνιση μαύρο, δερμάτινο, halter φόρεμα του Giambattista Valli, το οποίο συνδύασε με μάλλινο παλτό της Stella McCartney, στο ίδιο χρώμα. Το total black look της ηθοποιού συμπλήρωσαν τα ψηλοτάκουνα σανδάλια του οίκου Jimmy Choo.

Jessica Biel
Στην πρεμιέρα της ταινίας Hitchcock, όπου πρωταγωνιστεί, στο Λος Άντζελες, η Jessica Biel εντυπωσίασε με την chic εμφάνισή της με βραδινό φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Gucci. Λεπτομέρεια που λατρέψαμε: το κίτρινο clutch του οίκου Fendi.

Miranda Kerr
Ένα υποδειγματικό streetstyle μας χάρισε το supermodel, οι στυλιστικές μετοχές του οποίου ολοένα και ανεβαίνουν. Σε βόλτα της στη Νέα Υόρκη, η Kerr εμφανίστηκε με μαύρη, ασύμμετρη φούστα, πράσινη, πλεκτή μπλούζα του brand Acne και μαύρο, δερμάτινο τζάκετ του οίκου Balenciaga.

Διαβάστε ακόμα:

Tuxedo pants: Η νέα μανία των σταρ!

Τσάντες: Το πάθος της Sarah Jessica Parker σε 20 φωτογραφίες!
Margaret Thatcher: η σιδηρά κυρία του στυλ