Stars & See-through: Ποιες διάσημες «έδειξαν δέρμα» στο κόκκινο χαλί και βγήκαν νικήτριες;

Stars & See-through: Ποιες διάσημες «έδειξαν δέρμα» στο κόκκινο χαλί και βγήκαν νικήτριες;

 Και προφανώς τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα

Οι red carpet εμφανίσεις είναι ο απόλυτος φόβος των stars, καθώς υπάρχουν άπειρα φλας φωτογράφων και οι εμφανίσεις τους περνάνε κυριολεκτικά από radar. Το να ντυθείς απλώς κομψά, δε λέει κάτι. Στόχος τους είναι να είναι αυτές οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς, που θα αποσπάσουν διθυραμβικά σχόλια για το φόρεμα και το γενικό look τους.

Η λύση για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου λέγεται see-through και οι διάσημες κυρίες φαίνεται να το γνωρίζουν καλά. Αποτελεί επιλογή-παγίδα, αφού εύκολα μπορεί να δείξει φτηνό. Δε χρειάζεται καν να σχολιάσουμε ότι για να το επιλέξει μια κυρία θα πρέπει να έχει άψογο σώμα, αφού... το see-through είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.


Ποιες είναι οι διάσημες οι οποίες επέλεξαν να δείξουν... δέρμα στο κόκκινο χαλί και αποτυπώθηκαν στη μνήμη μας; Τελευταία γνωστή ύποπτος είναι η Kristen Stewart, η οποία μάλλον έχει εθιστεί στο trend, μιας και το επιλέγει πολύ συχνά. Πέραν της Kristen όμως δε μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τη Beyonce, τη Charlize Theron και τη Rosie Huntington-Whitely, οι οποίες ήταν κάτι παραπάνω από θεές!


Δείτε τις καλύτερες see-through red carpet εμφανίσεις των star στη gallery από πάνω. Εσείς ποια ξεχωρίσατε; Θα το τολμούσατε;

Διαβάστε ακόμα:

These boots are made for walking! Δείτε τα πιο hot trends της σεζόν.

Αυτά είναι τα πιο hot καπέλα για τις... in fashion κρύες μέρες σας!

Diane Kruger: H βασίλισσα του red carpet. Δείτε τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις της!