Πέντε κυρίες της διεθνούς showbiz αποτελούν τις πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας που τελειώνει

Πέντε κυρίες της διεθνούς showbiz αποτελούν τις πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας που τελειώνει

Ποιος εμφανίσεις λατρέψαμε αυτή την εβδομάδα;

Το Queen, όπως κάθε Παρασκευή, παρουσιάζει τις stars που ξεχώρισε για τις chic εμφανίσεις τους.

Cara Delevingne
Η βραβευμένη με τον τίτλο «Μοντέλο της Χρονιάς», στα British Fashion Awards, παρέλαβε το βραβείο της στο Savoy Hotel του Λονδίνου με μίνι, αστραφτερό φόρεμα του οίκου Burberry Prorsum σε lime απόχρωση. Τα μεταλλικά, snakeskin wedges της είναι από την ίδια συλλογή του οίκου, για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013.

Alexa Chung
Στο ίδιο event παραβρέθηκε και η Βρετανίδα fashionista, η οποία μάλιστα τιμήθηκε με το βραβείο για το «Fashion Icon της Χρονιάς». Το μαύρο, μίνι, δαντελένιο φόρεμά της, είναι από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Simone Rocha, ενώ τα εκκεντρικά, ψηλοτάκουνα booties της ονομάζονται Belle Epoque και φέρουν την υπογραφή του Nicholas Kirkwood.

Uma Thurman
Η ηθοποιός, λίγους μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, απέδειξε ότι είναι, ξανά, στα καλύτερά της, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Snowflake Ball της Unicef, που έγινε στη Νέα Υόρκη. Το navy blue, βελούδινο φόρεμά της είναι Atelier Versace.

Marion Cotillard
Η πανέμορφη, βραβευμένη με Όσκαρ Γαλλίδα ηθοποιός παραβρέθηκε σε event στη Νέα Υόρκη με ασπρόμαυρο, κοντό φόρεμα του Azzedine Alaia. Μετά τις απανωτές εμφανίσεις της Cotillard με δημιουργίες του οίκου Dior μπορούμε να πούμε ότι εκπλαγήκαμε ευχάριστα για την –ομολογουμένως chic- επιλογή της.

Cate Blanchett
Η ταλαντούχα ηθοποιός από την Αυστραλία έκανε δυναμικό comeback στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «The Hobbit: An Unexpected Journey», που έγινε στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας. Η Blanchett για την περίσταση επέλεξε βραδινό φόρεμα σε λευκή, μαύρη και κόκκινη απόχρωση από την Resort συλλογή του Antonio Berardi για το 2013.

Διαβάστε ακόμα:
Kate Moss: με την νέα Saint Laurent τσάντα ανά χείρας
Stars & See-through: Ποιες διάσημες «έδειξαν δέρμα» στο κόκκινο χαλί και βγήκαν νικήτριες;
Diane Kruger: H βασίλισσα του red carpet. Δείτε τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις της!