Mariah Carey: δείτε τη στην πιο κακόγουστη εμφάνισή της που τρόμαξε μέχρι και τον Άη Βασίλη

Mariah Carey: δείτε τη στην πιο κακόγουστη εμφάνισή της που τρόμαξε μέχρι και τον Άη Βασίλη

Αυτό το κορίτσι δεν ξέρει να ντύνεται τελεία και παύλα.

Mπορεί η Mariah Carey να μη φημίζεται για το καλό της γούστο, αλλά μετά κι από την τελευταία της εμφάνιση τίποτα δε θα μπορούσε να μας τρομάξει περισσότερο. Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στο Rockefeller Center της Νέας Υόρκης για το παραδοσιακό άναμμα των χριστουγεννιάτικων φώτων και προκάλεσε κύματα γέλιου σε όσους έτυχε να τη δουν.

Βαριά μαλλιά, έντονο μακιγιάζ, κοτρόνες σκουλαρίκια και ένα κόκκινο της φωτιάς φόρεμα ολοκέντητο με όλα τα στρας του Μεγάλου Μήλου.
Σα να μην έφταναν όλα τα προηγούμενα, το look της Mariah ολοκληρώνεται από ένα ιλλιγιώδες ντεκολτέ που αν ήταν πρόστυχο, προκλητικό, σέξι, θα είχε κάποιο νόημα να είναι στη φόρα. Βλέποντας όμως τις εικόνες της ζουμπουρλούς τραγουδίστριας όχι μόνο δεν τη βρίσκουμε γοητευτική, αλλά αντίθετα πολύ αστεία (με την αρνητική έννοια).

Βέβαια, η 42χρονη τραγουδίστρια δεν αρκέστηκε σε μία εμφάνιση, αλλά επιφύλασσε και άλλη μία larger than life και φυσικά βουτηγμένη στο γκλίτερ. Με ένα ασημένιο φόρεμα μίνι που κατέληγε από το γόνατο και κάτω σε διάφανη κεντητή φούστα με στρας και λευκό γουνάκι στους ώμους να πλαισιώνει το βαθύ ντεκολτέ, μπορεί να νομίζετε πως τα είδατε όλα αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα. H Mariah κρίνοντας πως η εμφάνισή της είναι αρκετά μινιμαλιστική, στόλισε τα μαλλιά της με ένα τεράστιο λουλούδι και σαν άλλη Αλίκη συνέχισε το χορό και το τραγούδι, τρομάζοντας μέχρι και το Άη Βασίλη.

Μη χειρότερα βρε Mariah, κρίμα είναι με τέτοια φωνάρα, δώσε κάτι παραπάνω και προσέλαβε μία στιλίστρια!



Διαβάστε επίσης:

Μέσα στην ονειρεμένη έπαυλη της Mariah Carey στην Νέα Υόρκη (φωτός)

Hollywood report: δείξε μου το κατοικίδιό σου να σου πω ποιος είσαι

Ένα σπίτι διαστημόπλοιο δώρο για τη Naomi Campbell από τον αγαπημένο της (φωτός)