Denim πουκάμισο: Μάθε να το φοράς σαν σταρ και τράβα όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Denim πουκάμισο: Μάθε να το φοράς σαν σταρ και τράβα όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Γιατί το denim είναι πάντα hot

Λατρεύουμε το denim. Φυσικά όταν μιλάμε για denim δεν εννοούμε μόνο τα τζιν παντελόνια, αφού μπορείτε να εντάξετε το τζιν στην fashion καθημερινότητά σας μέσω πουκάμισων, jacket ή και τσαντών.


Εμείς λατρεύουμε την super τάση που δεν είναι άλλη από τα τζιν πουκάμισα. Οι συνδυασμοί πάμπολλοι. Αν είστε τολμηρή, επιλέξτε να εντάξετε στο σύνολό σας δύο διαφορετικές αποχρώσεις denim, όπως τολμούν οι περισσότεροι stars, για παράδειγμα μπορείτε να φορέσετε ένα σκούρο τζιν παντελόνι με ένα πιο ανοιχτόχρωμο denim πουκάμισο.


Μια safe επιλογή που θα σας απογειώσει στο βάθρο της μόδας είναι η εξής: τζιν μακρύ πουκάμισο, απλό φαρδύ t-shirt, κολάν ή skinny παντελόνι, αρβύλες ή μποτάκια και φυσικά μπορείτε να κλείσετε το look με φουλάρια, boho τσάντες ή ένα ζεστό σκουφάκι, τα οποία θα σας μεταμορφώσουν στη στιγμή σε θεά του στυλ.


Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να φορέσετε το πουκάμισό σας, μέσα από το τζιν ή το παντελόνι όπως σωστά έπραξαν οι Ashley Olsen και Katie Holmes. Μπορείτε να προστατευτείτε από το κρύο, επιλέγοντας να φορέσετε από πάνω μια πλεκτή χοντρή ζακέτα. Αν θέλετε να ξεχωρίζετε και το απλό τζιν πουκάμισο σας φαίνεται κοινότυπο, επιλέξτε κάτι αντίστοιχο με αυτό της Selena Gomez. Πουκάμισα με τρουκς αποτελούν την πιο hot επιλογή!


Δείτε στη gallery πως οι stars έχουν συνδυάσει το αγαπημένο σε όλους denim shirt και πάρτε ιδέες. Ποιο look προτιμάτε;

Διαβάστε ακόμα:

Ηοt trend: Maxi φούστα. Πώς να τη συνδυάσετε, κλέβοντας ιδέες από κορίτσια της διπλανής πόρτας

Γούνα: Πάρτε μαθήματα από απλούς, καθημερινούς ανθρώπους για το πώς να τη συνδυάσετε!

Τuxedo look: ιδέες από τις stars για το πώς να δείχνετε sexy μέσω του ανδρόγυνου look σας