Ο Βασίλης Μπουλούμπασης αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό χτένισμα της Ζέτας!

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό χτένισμα της Ζέτας!

Mε δυναμικά lady chic στοιχεία!

Ο αγαπημένος hair-stylist Βασίλης Μπουλούμπασης δεν στερείται ποτέ δημιουργικότητας και φαντασίας. Για μία ακόμη φορά καταφέρνει να αναδείξει έναν διαφορετικό εαυτό της Ζέτας Μακρυπούλια, με ένα χτένισμα που κέρδισε τις εντυπώσεις και στο χτεσινοβραδινό live.

Πάντοτε σε συνεννόηση με τον στυλίστα Γιώργο Σεγρεδάκη και τον make-up artist Γιάννη Μαρκετάκη, ολοκλήρωσε το δυναμικό lady chic look της παρουσιάστριας με στυλ. Ο Βασίλης επέλεξε ένα mohikan style ponytail, που ναι μεν έδινε μία δυναμική αίσθηση και αποθέωνε τον μινιμαλισμό, αλλά τόνιζε με απόλυτη θηλυκότητα τα υπέροχα χαρακτηριστικά της Ζέτας.

Σε ένα πολύ καλά ισιωμένο μαλλί που διατηρούσε τη λάμψη του ο hair stylist έδωσε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού τραβώντας τα μήκη προς τα πίσω και κρατώντας λεία τα πλαινά τμήματα που ενώνονταν σε ένα κλασικό ponytail στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Χωρίς να υπερβάλλει στον όγκο σε ό, τι αφορά το πάνω μέρος έδωσε μία ελαφριά κλήση στο πλάι και μας θύμισε τις δεκαετίες των 80's και 90's στην πιο σύγχρονη chic εκδοχή τους. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια που πρόσθεσε ακόμη περισσότερο class στο χτένισμα, η πλεξούδα που συγκράτησε περίτεχνα το pony-tail θυμίζοντας κάτι από αρχαία Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε είδωλο των 60s! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης αποκαλύπτει: Την εμπνευσμένη από τα 70s εμφάνιση της Ζέτας

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης εμπνέεται από τα 70's και μεταμορφώνει τη Ζέτα σε θεά!