Sienna Miller: Από boho chic στάρλετ σε βασίλισσα του red carpet

Sienna Miller: Από boho chic στάρλετ σε βασίλισσα του red carpet

Οι ενδιαφέρουσες στυλιστικές επιλογές της όμορφης ηθοποιού

Η Βρετανίδα ηθοποιός έχει εξελιχθεί αισθητά, από την όμορφη πρωτοεμφανιζόμενη, που είδαμε, καταρχήν, στο πλευρό του Jude Law το 2003.

Σχεδόν μία δεκαετία αργότερα η Miller έχει εμφανιστεί, πέντε φορές, στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, έχει την δική της fashion σειρά, παρέα με την αδερφή της, Savannah, διάφορες, επιτυχημένες ταινίες στο ενεργητικό της αλλά και διθυραμβικές κριτικές για τις θεατρικές εμφανίσεις της, στο Broadway και το West End. Από τον Ιούλιο του 2012, η ηθοποιός είναι και μαμά, μίας κόρης ονόματι Marlowe, την οποία απέκτησε με τον σύντροφό της, Tom Sturridge.

Αν και έχει διανύσει πολύ δρόμο από τις κλος φούστες και τα πλατύγυρα καπέλα της, που επανέφεραν το bohemian chic στυλ στον παγκόσμιο fashion χάρτη, η Miller εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο fashion forward παρουσίες. Πλέον, οι εμφανίσεις της χαρακτηρίζονται από πιο polished επιλογές, και μία γκαρνταρόμπα γεμάτη δημιουργίες του οίκου Dior, του Matthew Williamson, αλλά και πιο low key κομμάτια της προσωπικής της συλλογής, Twenty8Twelve.

Διαβάστε ακόμα:
Balenciaga τσάντες & celebrities: μια σχέση αγάπης που μετρά μια δεκαετία
Δείτε τη Sienna Miller να ποζάρει ολόγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Sienna Miller: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την μικρή Marlowe