Style Report: Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη star την εβδομάδα που τελειώνει;

Style Report: Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη star την εβδομάδα που τελειώνει;

Κάθε εβδομάδα το Queen επιλέγει τις καλύτερες εμφανίσεις των ξένων stars

Elle Fanning
Η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε στα British Independent Film Awards, στο Λονδίνο, όπου εντυπωσίασε με την ιβουάρ, κεντημένη, βραδινή δημιουργία από οργάντζα του Oscar de la Renta.

Sarah Jessica Parker
H Αμερικανίδα star, μαζί με τον Gerard Butler, παρουσίασε την απονομή των βραβείων Νόμπελ, που έγινε στο Όσλο της Νορβηγίας. Το φόρεμά της, για την περίσταση, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η γαλάζια δημιουργία είναι του ταλαντούχου σχεδιαστή Erdem.

Anne Hathaway
Στο τηλεοπτικό show Late Night with Jimmy Fallon εμφανίστηκε η ηθοποιός για τις ανάγκες προώθησης της ταινίας Les Miserables. Η Hathaway κράτησε χαμηλούς, αλλά ιδιαίτερα κομψούς τους τόνους, με το body- conscious, λευκό φόρεμα του brand Cushnie et Ochs Spring, με broderie anglaise και κοντά μανίκια. Τα κόκκινα, σατέν peep toes της είναι του οίκου Casadei.

Cate Blanchett
Εντυπωσιακότατη και πανέμορφη, όπως πάντα, εμφανίστηκε η ταλαντούχα ηθοποιός στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας The Hobbit: An Unexpected Journey, στο Λονδίνο. Το λευκό πάλευκο φόρεμά της είναι φτιαγμένο από τον Riccardo Tisci, για τον οίκο Givenchy.

Victoria Beckham
Στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Viva Forever, των Spice Girls εμφανίστηκε σύσσωμη η οικογένεια Beckham. Ξεχωρίσαμε την υπέρκομψη -ως συνήθως- Victoria, με masculine chic στυλ, αποτελούμενο από λευκό πουκάμισο και μπορντώ παλτό του οίκου της, και μαύρο παντελόνι της Isabel Marant. Το look ολοκλήρωσαν τέλεια τα αγαπημένα της, μαύρα ψηλοτάκουνα του Manolo Blahnik.

Διαβάστε ακόμα:
Lily Aldridge: δύο υποδειγματικές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη
Sienna Miller: Από boho chic στάρλετ σε βασίλισσα του red carpet
Givenchy «Antigona»: η τσάντα που λάτρεψαν τα μοντέλα