Οι μύθοι του στυλ και πώς να τους καταργήσετε!

Οι μύθοι του στυλ και πώς να τους καταργήσετε!

Οι stars μας δείχνουν τον δρόμο

Πόσες φορές δεν θελήσατε να φορέσετε κάτι το οποίο, όμως, αποφύγατε εντέλει, επειδή, γύρω από αυτό υπάρχει ένας ολόκληρος στυλιστικός μύθος που το κρίνει ακατάλληλο;

Οι λιγότερο ψηλές αποφεύγουν τα μάξι φορέματα, οι γυναίκες από μία ηλικία και μετά αποφεύγουν τα μίνι και υπάρχουν πολλά, ακόμα, στυλιστικά κλισέ τα οποία μας επιβάλλουν συγκεκριμένα ρούχα και στυλ. Οι stars, των οποίων τις εμφανίσεις συχνά ζηλεύουμε, φαίνεται να έχουν ξεπεράσει αυτούς τους μύθους και μας δείχνουν τον δρόμο για το στυλ των ονείρων μας. Πάρτε παραδείγματα από τις εμφανίσεις τους.

Μύθος Νο.1
Τα δερμάτινα φορέματα απευθύνονται αποκλειστικά σε goth υπάρξεις
Η πραγματικότητα
Δεν υπάρχει λόγος να είστε fan του goth chic για να φορέσετε μία φούστα από δέρμα. Η Sienna Miller δείχνει απίστευτα chic συνδυάζοντας, το δερμάτινο McQueen φόρεμά της με ένα vintage, πλεκτό μπολερό. Επιλέξτε ένα φόρεμα στο σωστό μήκος και συνδυάστε το με ένα καλοραμμένο blazer ή, για ένα πιο urban twist, με ένα ανοιστό πουκάμισο.

Μύθος Νο.2
Οι παγιέτες φοριούνται αποκλειστικά μετά την δύση του ηλίου
Η πραγματικότητα
Κάθε είδους γυαλιστερά υφάσματα είναι κατάλληλα και για τις πρωινές εμφανίσεις μας,λ αρκεί να συνδυάζονται με basic κομμάτια. Η Rachel Bilson βγήκε κερδισμένη, ακολουθώντας τον κανόνα, συνδυάζοντας την μίνι φούστα της από παγιέτες με loose, κοντομάνικο πουκάμισο.

Μύθος Νο.3
Οι έγκυες δεν μπορούν να φοράνε ζώνες
Η πραγματικότητα
Μία φαρδιά ζώνη μπορεί να μετατρέψει ένα oversized, μη- κολακευτικό φόρεμα σε αμπίρ. Η Jessica Alba, γνωστή για το στυλ της, κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της, έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Μύθος Νο.4
Τα ανοιχτόχρωμα παπούτσια δεν συνδυάζονται με σκουρόχρωμα καλσόν
Η πραγματικότητα
Ένα οπάκ, μαύρο καλσόν μπορεί να δείξει ιδιαίτερα chic, συνδυασμένο με ένα ζευγάρι φωτεινά ψηλοτάκουνα. Η Sarah Jessica Parker αναβάθμισε στυλιστικά το LBD της με ένα ζευγάρι ανοιχτόχρωμα, ροζ ψηλοτάκουνα.

Μύθος Νο.5
Το denim δεν συνδυάζεται με denim
Η πραγματικότητα
Ένα denim jacket μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με ένα παντελόνι από το ίδιο ύφασμα, αρκεί να είναι διαφορετικοί οι χρωματικοί τόνοι τους. Η Rihanna έδωσε ένα sophisticated twist στα δύο κομμάτια, φορώντας λευκό τζιν παντελόνι με ένα ανοιχτόχρωμο μπλε μπουφάν, με ζώνη.

Μύθος Νο.6
Τα maxi φορέματα δεν είναι κατάλληλα για κοντές γυναίκες
Η πραγματικότητα
Οι μικρόσωμες δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβηθούν την τάση των maxi. Οι Eva Longoria, Jessica Simpson και Kristen Bell έχουν φορέσει μακριά φορέματα χωρίς φόβο, και με στυλ. Επιλέξτε ένα φόρεμα από ελαφρύ ύφασμα, και φορέστε το με άνετα wedges που χαρίσουν και πόντους στο ύψος σας.

Μύθος Νο.7
Αποφεύγετε να συνδυάζετε έντονα χρώματα
Η πραγματικότητα
Δύο «δυνατά» χρώματα, φορεμένα μαζί, μπορούν αν δημιουργήσουν την απόλυτη statement εμφάνιση. Δείτε την Reese Witherspoon που φόρεσε φόρεμα κόκκινο και φούξια, με κατακόκκινα ψηλοτάκουνα.

Μύθος Νο.8
Οι γυναίκες άνω των 35 δεν πρέπει να φοράνε μίνι
Η πραγματικότητα
Και μόνο μία ματιά στην Gwyneth Paltrow με το κοντό, μαύρο φόρεμα του οίκου Preen είναι αρκετή για να σας αλλάξει τη γνώμη. Εάν έχετε τα πόδια, μην το σκέφτεστε!

Διαβάστε ακόμα:
Victoria Beckham- Nicole Richie: ποια φόρεσε καλύτερα το balenciaga πουλόβερ;
Οι πιο στυλάτες μέλλουσες μαμάδες
Photoshop λάθος: η νέα καμπάνια Gucci υπέστη «κακές επεμβάσεις»