Ο Γιώργος Σεγρεδάκης αναλύει το λαμπερό χτεσινοβραδινό στυλ της Ζέτας!

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης αναλύει το λαμπερό χτεσινοβραδινό στυλ της Ζέτας!

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την εκπληκτική εμφάνιση της παρουσιάστριας

Η Ζέτα Μακρυπούλια μας επιφύλασε μία έκπληξη για το το 5ο live του φετινού Dancing with the Stars. Σε συνεννόηση με τον στυλίστα της Γιώργο Σεγρεδάκη επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα που σχεδίασε η ίδια για την συνεργασία της με το γνωστό label Raxevsky.

H πολυαναμενόμενη σειρά με τα δικά της ρούχα η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013, θα αποτελείται ως επί το πλείστον από casual κομμάτια και ιδιαίτερα cocktail φορέματα. Το συγκεκριμένο φόρεμα δε, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του show και δεν περιλαμβάνεται στην εν λόγω κολεξιόν. Η haute couture αυτή δημιουργία που μας εντυπωσίασε αν μη τι άλλο, μπορεί να αποκτηθεί κατόπιν παραγγελίας και μόνο για όποια το θελήσει. Ολόκληρη η συλλογή πάντως προσφέρει αμέτρητες θηλυκές επιλογές για τη γυναίκα του σήμερα και σε πολύ προσιτές τιμές για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Οι μπότες της Ζέτας ανήκουν στο label Casadei και τα λαμπερά κοσμήματα φέρουν την υπογραφή Danelian. Tα μαλλιά της επιμελήθηκε ο γνωστός hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης ενώ το μακιγιάζ ο κορυφαίος make-up artist Γιάννης Μαρκετάκης.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε μοιραία σταρ του '60