Jason Wu «Grand Tourista»: η νέα «it» τσάντα

Jason Wu «Grand Tourista»: η νέα «it» τσάντα

Με δύο περσόνες της μόδας να την κρατούν ήδη αυτή η τσάντα φαίνεται πως θα γίνει ανάρπαστη.

Σίγουρα έχετε κουραστεί να σας μιλάμε για «it» τσάντες, για αυτές τις τσάντες δηλαδή που θα κρατήσουν οι γυναίκες με μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της μόδας και θα τις ακολουθήσει πλήθος καταναλωτών. Πλέον, όμως, όλοι οι οίκοι έχουν τουλάχιστον μία τσάντα που θα κρατήσουν λίγοι ή περισσότεροι celebrities δίνοντάς της το χαρακτηρισμό «it». Θυμηθείτε πως η Sarah Jessica Parker κατάφερε με μια εμφάνιση να κάνει διάσημη τη νέα τσάντα «2Jours Elite» με πλήθος celebrities να την ακολουθούν και να τρέχουν να την αποκτήσουν.

Αυτή τη φορά δεν είναι μια ηθοποιός που μας τράβηξε το ενδιαφέρον κρατώντας μια πανάκριβη τσάντα, αλλά η Βρετανίδα τηλεπερσόνα-μοντέλο-συντάκτρια της Vogue Alexa Chung και το top model Coco Rocha. Οι δυο τους εντοπίστηκαν να κρατούν την ειδικά σχεδιασμένη για τις boutiques των ξενοδοχείων St. Regis «Grand Tourista» τσάντα του Jason Wu, που προσάρμοσαν άψογα στο προσωπικό τους στυλ.

jason_wu_grand_tourista_bag

Η εν λόγω τσάντα με τιμή που αγγίζει τα 1500 ευρώ είναι αποτέλεσμα της έμπνευση του Jason Wu από την παραμονή του στη Φλωρεντία και συνδυάζει μαύρο δέρμα με κλασικό καμβά.

Διαβάστε επίσης:

Givenchy «Antigona»: η τσάντα που λάτρεψαν τα μοντέλα

Οι celebrities αγαπούν την νέα φλοράλ Prada τσάντα

Οι 20 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για το 2012