Mila Kunis: φορώντας μία γκρι φόρμα πλύνε- βάλε

Mila Kunis: φορώντας μία γκρι φόρμα πλύνε- βάλε

Το διάσημο κορίτσι κυκλοφορεί φορώντας την ίδια γκρι φόρμα.

H Mila Kunis μας πρωτοσυστήθηκε ως μαύρος κύκνος που κάνοντας πέρα τη Natalie Portman και κάνοντάς τη να τρελαθεί. Το διάσημο κορίτσι αποδείχτηκε πραγματική γυναίκα αράχνη, καθώς λίγο αργότερα θα κερδίσει μία θέση στην αγκαλιά του Ashton Kutcher κάνοντας αλλά μία διάσημη κυρία, τη Demi Moore αυτή τη φορά, να τρελαθεί από τη ζήλια της. Μπορεί να πρωταγωνίστησε στις ανδρικές φαντασιώσεις και στη διαφημιστική καμπάνια του οίκου Dior κρατώντας τις πολυπόθητες τσάντες του, αλλά τον τελευταίο καιρό δε θυμίζει σε τίποτα μία γυναίκα- πειρασμό.

Φορώντας τα αθλητικά της και τη γκρι φόρμα σήμα κατατεθέν της, η Mila κάνει βόλτες με τον καλό της, ψωνίζει τον καφέ της και πηγαινοέρχεται στους δρόμους του Beverly Hills με την ίδια αμφίεση. Εάν δεν ξέραμε πως από τη δουλειά της έχει έναν διόλου ευκαταφρόνητο μισθό θα τη λυπόμασταν και θα νομίζαμε πως δεν έχει άλλα ρούχα μέσα στη ντουλάπα της, ενώ κάποιοι κακεντρεχείς θα μπορούσαν να φανταστούν πως έχει βάλει απλώς μερικά παραπανίσια κιλά.

Δεν ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια, πάντως καλό θα είναι να βάλει και κάτι άλλο πάνω της, γιατί προβλέπουμε να τη βαριέται πολύ σύντομα ο Ashton.