Glam Ζέτα του Dancing Vs Απλή Casual Chic Ζέτα: Ποιες εμφανίσεις της προτιμάτε; (photos)

Glam Ζέτα του Dancing Vs  Απλή Casual Chic Ζέτα: Ποιες εμφανίσεις της προτιμάτε; (photos)

Δείτε πως αποθεώνει όλα τα στυλ...

Η Ζέτα Μακρυπούλια χωρίς καμία αμφιβολία είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής showbiz. Το πρόσωπό της είναι αγγελικό, καθώς διαθέτει τεράστια εκτυφλωτικά μάτια, ζουμερά χείλη και αλαβάστρινη επιδερμίδα. Από την άλλη πέραν από τέλειο πρόσωπο διαθέτει και super fit κορμί, επομένως είναι λογικό να διαθέτει όλα τα απαραίτητα όπλα για να αποθεώσει κάθε look.

Φυσικά στο Dancing with the Stars βλέπουμε μια Ζέτα, η οποία απέχει πολύ από την πραγματική Ζέτα. Και τι εννοούμε με αυτό; Λόγω του ότι είναι η παρουσιάστρια του show όπως καταλαβαίνετε πρέπει να είναι πολύ «στιλιζαρισμένη». Το team της φροντίζει κάθε λεπτομέρεια και πάντα βγαίνει στο γυαλί και μαγεύει. Οι εμφανίσεις της είναι αντίστοιχες με αυτές των χολιγουντιανών stars στο κόκκινο χαλί.


Ποια είναι όμως η «αληθινή» Ζέτα; Τι επιλέγει να φοράει στις καθημερινές της εμφανίσεις και πιο στυλ προτιμάει; Η όμορφη παρουσιάστρια, λοιπόν, αγαπάει το casual chic στυλ. Δεν της αρέσει να ντύνεται υπερπαραγωγή στην καθημερινότητά της, μιας και έχει χορτάσει από glam στις επαγγελματικές της εμφανίσεις. Αγαπάει να φοράει jeans, απλά t-shirt, δερμάτινα jackets και φορέματα σε απλές γραμμές. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της τα προτιμάει πιο διακριτικά.

Δείτε στη gallery φωτογραφίες από εμφανίσεις της Ζέτας στο show, όπως και άλλες από διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις που έχει κατά καιρούς παραστεί.

Ποια... Ζέτα ψηφίζετε; Glam ή Casual;

Διαβάστε ακόμα:

Κέλλυ Κελεκίδου: Πώς από τα στρας και τα λαμέ μετατρέπεται σταδιακά σε καλοντυμένη (photos)

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης αναλύει την χτεσινοβραδινή goth εμφάνιση της Ζέτας!

H «fashion-μέρα» της Gwyneth Paltrow!