Anne Hathaway: με ανδρόγυνο Saint Laurent look

Anne Hathaway: με ανδρόγυνο Saint Laurent look

H Anne Hathaway ντύθηκε στα μαύρα με τις νέες Saint Laurent δημιουργίες και σχεδόν μάγεψε.

Η ηθοποιός Anne Hathaway παρευρέθηκε προχτές στην απονομή των 2013 National Board Of Review Awards που έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Cipriani στη Νέα Υόρκη.

Για αυτήν της την εμφάνιση η πρωταγωνίστρια του «Les Misérables» επέλεξε ένα look διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει. Άφησε για λίγο τα φορέματα και φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι από την ανοιξιάτικη 2013 Saint Laurent συλλογή με δαντελένιες λεπτομέρειες σε συνδυασμό με Givenchy σανδάλια και μια Jill Milan clutch τσάντα.

Αν και η συλλογή αυτή δεν μας είχε ενθουσιάσει πολύ όταν την είδαμε στην πασαρέλα ως ντεμπούτο του Hedi Slimane στον γαλλικό οίκο, καθώς νιώθουμε πως δεν διαπνέεται από το προσωπικό του ύφος, αλλά αποτελεί μια σχεδόν αυτοτελή επανέκδοση της Yves Saint Laurent collection του 1978, το κοστούμι «λειτουργεί» άψογα πάνω στην Anne.

Ένα χτένισμα που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε εκείνο του σχεδιαστή Gareth Pugh και του Tobey Maguire στην τριλογία «Spider-Man» συμπλήρωσε άψογα το look που θα ήταν από τα αγαπημένα μας της εβδομάδας, αν η Anne είχε αποφασίσει να μην δείξει καθόλου δέρμα επιλέγοντας άλλα πιο κλειστά παπούτσια.

Διαβάστε επίσης:

Anne Hathaway: με «οικολογικές» μπότες στην πρεμιέρα του «Les Miserables»

Anne Hathaway: με Givenchy υψηλής ραπτικής στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Οι 20 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για το 2012