Χρυσές Σφαίρες 2013: Οι καλύτερες και οι χειρότερες εμφανίσεις της βραδιάς

Χρυσές Σφαίρες 2013: Οι καλύτερες και οι χειρότερες εμφανίσεις της βραδιάς

Από τα αγαπημένα μας looks η Giuliana Rancic με μαύρο φόρεμα Celia Kritharioti

Τα φετινά Golden Globes έκρυβαν τόσο αναμενόμενες βραβεύσεις όσο και εκπλήξεις. Ας αφήσουμε όμως τις απονομές και ας περάσουμε στο κόκκινο χαλί.

Δεν είδαμε η αλήθεια είναι και τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα μας άφηναν αν θέλετε με το στόμα ανοιχτό, υπήρχαν όμως αρκετές όμορφες και αξιοπρεπεπείς κυρίες και άλλες που το έχασαν λίγο!

Εν συντομία πάμε να συνοψίσουμε το πέρασμα των celebrities στις πιο καλές και τις εμφανίσεις εκείνες που θέλουμε να ξεχάσουμε.

Η Salma Hayek, η Sofia Vergara, η Jessica Chastain, η Jennifer Lopez, η Lena Dunham, η Halle berry, η Marion Cotillard, η Rosie Huntington-Whiteley, Sienna Miller όπως και η Heidi Klum δεν μας εντυπωσίασαν καθόλου, παρότι τα περισσότερα ονόματα στη λίστα δεν τα περιμέναμε!

Οι Nicole Kidman, Julianne Moore, Dame Helen Mirren, Megan Fox, Anne Hathaway, Νicole Richie, Jessica Alba, Amanda Seyfried από την άλλη παρέδωσαν μαθήματα στυλ. Όχι να το παινευτούμε αλλά η κεντρική παρουσιάστρια των βραβείων Giuliana Rancic έκλεψε την παράσταση με τουαλέτα Celia Kritharioti- ενώ την ίδια αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια προτίμησε και η Maria Menounos. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιους designers προτίμησαν οι σταρ και γιατί μας άρεσαν ή μας απογοήτευσαν. Δείτε τις φωτογραφίες....

Διαβάστε ακόμη:

Χρυσές Σφαίρες 2013: H Jodie Foster παραδέχεται δημόσια πως είναι gay! (Βίντεο)

Golden Globes 2013: Ποιοι ήταν οι πιο hot και stylish άντρες της βραδιάς;