Η Δέσποινα Βανδή μας μαθαίνει πώς να φοράμε το δερμάτινο παντελόνι

Η Δέσποινα Βανδή μας μαθαίνει πώς να φοράμε το δερμάτινο παντελόνι

Πάρτε ιδέες και τολμήστε το από το πρωί ως το βράδυ

Το δερμάτινο παντελόνι- είτε από δερματίνη παραμένει και φέτος κορυφαίο trend για το χειμώνα καθώς και την άνοιξη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι πιο stylish celebrities καθώς και οι αγαπημένες fashion bloggers το έχουν αποθεώσει και δεν διστάζουν να το τιμούν από το πρωί ως το βράδυ. Εμείς επιλέξαμε μία δική μας σταρ που του δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία, εδώ και αρκετό καιρό on and off stage. Τη Δέσποινα Βανδή.

Το skinny δερμάτινο παντελόνι είναι το καυτό κομμάτι της σεζόν και μας αρέσει σε όλες τις εκδοχές του: Με τσέπες ή χωρίς. Χαμηλοκάβαλο ή ψηλό. Σε σταθερό ή ελαστικό. Κόκκινο, μαύρο ή μεταλλικό- το αποτέλεσμε εξίσου εντυπωσιακό. τόλμησε κι εσύ ένα leather pants ή ένα κολάν που είναι ή που μοιάζει δερμάτινο το οποίο θα βρεις σε πραγματικά χαμηλή τιμή και υιοθέτησε ένα sexy rock/grunge στυλ όλη μέρα.

Φόρεσέ το με sneakers, με μπαλαρίνες, με biker boots, με ψηλοτάκουνες γόβες ή ankle boots και θα εντυπωσιαστείς και εσύ η ίδια με τον εαυτό σου. Απέφυγε τα ντεκολτέ και τα μπούστα και προτίμισε απλά υφάσματα ή φαρδιά T-shirts. Καλή λύση για το πρωί είναι ένα oversized πλεκτό ή πουκάμισο, ή ακόμα και μια μακριά ζεστή ζακέτα. Τόλμησε ένα glam rock look συνδυάζοντάς το επίσης με δερμάτινο jacket ή oversized σακάκι. Αν το προτιμάς σε έντονο χρώμα ή μεταλλιζέ, μην το βαρύνεις με πολλά χρώματα ή αξεσουάρ- παρά χαμήλωσε τους τόνους. Με το μαύρο μπορείς να παίξεις σαφώς πιο ελεύθερα.

Σε κάθε περίπτωση, δώσε μεγάλη έμφαση στα παπούτσια γιατί εκεί κρίνεται πολλές φορές όλο το look. Το ίδιο σύνολο με ένα all star, uggs ή combat boots μπορεί να φορεθεί το πρωί και να απογειωθεί με δετά ankle boots ή μποτάκια με πλατφόρμα το βράδυ. Πάρε ιδέες από τις εμφανίσεις της Δέσποινας και κάνε την αγορά επένδυση με την ευκαιρία των εκπτώσεων. Σίγουρα θα βρεις το ιδανικό για σένα!

Διαβάστε ακόμη:

H Η&Μ συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμης τενίστα Tomas Berdich

Τα νυφικά της Σοφίας Κοκοσαλάκη στο My Wedding Shop!

Η Tara Stiles σχεδιάζει τη νέα συλλογή Reebok Yoga