Sienna, Marion, Jessica, Naomi, Amanda: Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη;

Sienna, Marion, Jessica, Naomi, Amanda: Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη;

Οι πέντε εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και αυτή την εβδομάδα

Κάθε Παρασκευή το Queen επιλέγει τις celebrities της διεθνούς showbiz που ξεχώρισαν με τις μοναδικές, καλαίσθητες εμφανίσεις τους.

Sienna Miller
Στο tea party των BAFTA Awards, που έγινε στο Λος Άντζελες βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η πανέμορφη Βρετανίδα ηθοποιός. Η Miller εμφανίστηκε με ροζ look από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Valentino. Το cocktail φόρεμα, σε γραμμή Α συνδύασε με μυτερά ψηλοτάκουνα σε nude απόχρωση τολυ Christian Louboutin

Marion Cotillard
Η -βραβευμένη με Όσκαρ- Γαλλίδα σταρ ήταν μεταξύ των καλεσμένων στο ίδιο event, που έγινε στο Four Seasons Hotel της Πόλης των Αγγέλων. Η ηθοποιός, που είναι και πρόσωπο του οίκου Dior, επέλεξε για την περίσταση μία συγκλονιστική, φλοράλ, βραδινή δημιουργία από την Pre Fall συλλογή του Erdem.

Amanda Seyfried
Με δεδομένο ότι η ταινία Les Miserables, όπου πρωταγωνιστεί, είναι υποψήφια για πέντε βραβεία BAFTA, δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι στο event είδαμε και την Amanda Seyfried. Η γλυκιά ηθοποιός έδειχνε υπέροχη με την ιβουάρ, midi δημιουργία του οίκου Vionnet, την οποία συνδύασε με σανδάλια Lance, του οίκου Jimmy Choo.

Naomi Watts
Μία ροζ δημιουργία του οίκου Gucci φόρεσε η Αυστραλέζα ηθοποιός στο κόκκινο χαλί φιλανθρωπικού gala που έγινε σε μεγάλο ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες. Το halterneck φόρεμα, δια χειρός Frida Giannini, η Watts συνδύασε με ολόχρυσο clutch του οίκου Ferragamo.

Jessica Alba
H cool μαμά του Hollywood, αμέσως μετά την απονομή των Golden Globes βρέθηκε στο After Party των βραβείων, που διοργάνωσαν η Warner Bros. Και το περιοδικό InStyle. Η Alba, γνωστή για τις τολμηρές στυλιστικές της επιλογές, φόρεσε καρό φόρεμα από την πολυσυζητημένη συλλογή του Marc Jacobs για τον οίκο Louis Vuitton. Το ασπρόμαυρο φόρεμα με παγιέτες η σταρ συνδύασε με τα κλασικά ψηλοτάκουνα του οίκου Casadei και ένα clutch από μαύρο, σατέν ύφασμα.

Διαβάστε ακόμα:
Η Kate Moss έγινε 39 χρονών: Δείτε 39 hot fashion στιγμές της!
Military παντελόνι: Ποιες stars ακολουθούν την τάση και πως το συνδυάζουν;
Χρυσές Σφαίρες 2013: Οι καλύτερες και οι χειρότερες εμφανίσεις της βραδιάς