Παλτό: Το κομμάτι που έχουν κάνει δεύτερo δέρμα τους οι stars και πως το συνδυάζουν

Παλτό: Το κομμάτι που έχουν κάνει δεύτερo δέρμα τους οι stars και πως το συνδυάζουν

Γιατί χειμώνας και παλτό πάνε μαζί

Το παλτό αποτελεί το κομμάτι-κλειδί για ζεστές εμφανίσεις το χειμώνα. Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, σε κάθε περίσταση. Δύσκολα θα δείχνετε κακοντυμένη με ένα παλτό, αφού είναι ένα fashion item που προσδίδει κομψότητα και χάρη.


Οι stars του Hollywood φαίνεται να το γνωρίζουν καλά, αφού το έχουν κάνει δεύτερο δέρμα τους. Το πρωί, το συνδυάζουν με τα αγαπημένα άνετα φλατ παπούτσια τους, το τζιν ή το κολάν τους και είναι έτοιμες. Δείτε πόσο cool δείχνει η Jessica Biel μέσα στο εκπληκτικό γκρι παλτό της. Ιδιαίτερη είναι και η εμφάνιση της Gwen Stefani, η οποία αποθέωσε το ασπρόμαυρο παλτό της με το δερμάτινο παντελόνι και το καπέλο της. Για πιο επίσημες εμφανίσεις δείτε το look της Victoria Beckham, πουκάμισο, ανδρόγυνου τύπου παντελόνι, ψηλοτάκουνες γόβες και είναι έτοιμη.


Μας αρέσουν πολύ και τα χρωματιστά παλτό, σε έντονα χρώματα όπως είναι αυτό της Amanda Seyfried, σε γαλάζιο χρώμα και της Οlivia Palermo σε κίτρινο. Στην περίπτωση του έντονου παλτό ή κρατάτε όλο το υπόλοιπο σύνολο στο ίδιο χρώμα ώστε να ξεχωρίζει το παλτό όπως έκανε σωστά η Olivia ή κάνετε το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή παίζετε με την παλέτα και επιλέγετε πολλά χρώματα μαζί όπως έκανε η Amanda και κέρδισε τις εντυπώσεις.


Δείτε στη gallery τις επιλογές των stars. Φυσικά δε θα λέγαμε όχι και σε ένα leopard παλτό όπως αυτό της Kate Moss.

Διαβάστε ακόμα:

Η Kate Moss έγινε 39 χρονών: Δείτε 39 hot fashion στιγμές της

Military παντελόνι: Ποιες stars ακολουθούν την τάση και πως το συνδυάζουν;

Miley Cyrus: Το rock style της πάει πολύ. Αντιγράψτε την!