Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στον παλιό, αλα Carrie Bradshaw εαυτό της!

Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στον παλιό, αλα Carrie Bradshaw εαυτό της!

Η Carrie που όλες αγαπήσαμε ξαναχτυπά

Μπορεί να αγαπάμε τις cool εμφανίσεις της και να λατρεύουμε να τη βλέπουμε με sport ντύσιμο, All Stars και σκουφάκια να πηγαίνει κάθε πρωί τα παιδάκια της στο σχολείο, αλλά εντάξει θα το παραδεχτούμε, η Sarah Jessica Parker έχει αποτυπωθεί στο νου μας ως Carrie Bradshaw από το Sex and the city.


H Sarah έχει πάμπολλες φορές παραδεχτεί ότι το στυλ της άλλαξε δραματικά από τη στιγμή που πήρε το ρόλο που την έκανε το απόλυτο fashion icon. «Στην πραγματικότητα βέβαια, απέχω πολύ από αυτόν τον τρόπο ντυσίματος» .είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν. Έλα όμως που σε πρόσφατη έξοδό της η Sarah έμοιαζε με... την Carrie όσο ποτέ. Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα Mary Katrantzou Spring 2013, με μοτίβα και το συνδύασε με ένα υπέρκομψο παλτό με μοβ-πράσινα λουλούδια Giambatista Valli-Fall 2012 couture. Η 47χρονη Sarah έκλεισε την εμφάνισή της με τις κίτρινες "Emma" γόβες του Jean-Michel Cazabat, καθώς και με ένα ροζ τσαντάκι με γαλάζιες πέτρες.

Και μπορεί στα αυτιά σας να ακούγεται ένα χρωματικό μπάχαλο, πάνω όμως στην Sarah όλα δείχνουν άψογα. Εξάλλου το Sex and the City μας δίδαξε το mix and match και μας έμαθε να μη φοβόμαστε τους πειραματισμούς. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και να εκπέμπεις αέρα.

Εύγε Sarah ή μάλλον Carrie!!

Διαβάστε ακόμα:

Sarah Jessica Parker – Gwen Stefani: Δείτε τις πιο στιλάτες μαμάδες εν ώρα δράσης

Κρύο και μηδέν έμπνευση; Πάρτε μαθήματα στυλ από την Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker: «Δεν είμαι fashion icon»