Dr.Martens: Οι αρβύλες που λατρεύουν οι stars και πως τις συνδυάζουν

Dr.Martens: Οι αρβύλες που λατρεύουν οι stars και πως τις συνδυάζουν

Τα παπούτσια που έχουν γράψει ιστορία

Έχουν κοσμήσει τα πόδια γενεών και γενεών. Οι πρώτες Dr.Martens αρβύλες κυκλοφόρησαν την 1η Απρίλη 1960, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πρώτη εκδοχή τους ήταν αυτή που κυκλοφορεί μέχρι και σήμερα, με οχτώ τρύπες για τα κορδόνια και το χαρακτηριστικό, κίτρινο πιαστράκι στο πίσω μέρος της. Το 1980 και το 1990, οι αρβύλες γίνανε το απόλυτο κομμάτι κάθε goth-punk και grung τύπου. Πλέον, οι δημοφιλείς μπότες έχουν γίνει το απόλυτο trend για κάθε στυλ. Φοριούνται από mainstream fashionistas μέχρι και από bohemian κορίτσια. Είναι ευκολοφόρετες και πολύ βολικές.


Και αν η ερώτησή σας είναι πώς να τις συνδυάσετε, το Queen σας λύνει την απορία. Skinny jeans, απλό t-shirt, δερμάτινο jacket και Dr.Martins για ένα cool look. Αν πάλι θέλετε ένα πιο girlie ύφος, επιλέξτε το αγαπημένο σας φαρδύ φορεματάκι, ένα trendy καλσόν και τις αρβύλες σας και είσαστε έτοιμες. Ιδανικός συνδυασμός είναι και ο εξής: φαρδύ σορτσάκι, απλό –shirt, καρό πουκάμισο, σκουφάκι και θα είσαστε hot στη στιγμή.


Οι stars του Hollywood δεν τις βγάζουν από τα πόδια τους. Aπό τη Rihanna και την Gwen Stefani, μέχρι την Miley Cyrus και την Αgyness Deyn οι celebrities πίνουν νερό στο όνομά τους. Η πιο φανατική τους οπαδός; Η Jessica Alba.


Δείτε τους μοναδικούς τους συνδυασμούς στη gallery και κλέψτε ιδέες

Διαβάστε ακόμα:

H κακόγουστη λευκή μέρα της Jennifer Lopez!

Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στον παλιό, αλα Carrie Bradshaw εαυτό της!

Sarah Jessica Parker – Gwen Stefani: Δείτε τις πιο στιλάτες μαμάδες εν ώρα δράσης