Τα ασπρόμαυρα looks που αγαπήσαμε: Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας;

Τα ασπρόμαυρα looks που αγαπήσαμε: Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας;

Οι διάσημες εμφανίσεις, σε λευκό και μαύρο χρώμα, που ξεχωρίσαμε

Αυτή την Παρασκευή, οι εμφανίσεις των ξένων celebrities που ξεχωρίσαμε, έχουν ένα κοινό: είναι και οι πέντε στα κομψότερα, κλασικότερα χρώματα. Ποιες stars εντυπωσίασαν με τις λευκές και μαύρες εμφανίσεις τους;

Jessica Alba
Η όμορφη ηθοποιός, που βλέπουμε συχνά σε αυτή εδώ τη στήλη, εντυπωσίασε με την απλότητα αλλά και την κομψότητα του ασπρόμαυρου shift dress της, του οίκου Christian Dior, το οποίο φόρεσε στην πρεμιέρα της ταινίας A.C.O.D. Στο Sundance Festival.

Diane Kruger
Με ασπρόμαυρο, καρό, μάλλινο φόρεμα με γιακά, και μαύρες μπότες, όλα του οίκου Chanel, εμφανίστηκε η όμορφη ηθοποιός στο show για την haute couture συλλογή που σχεδίασε ο Karl Lagerfeld για τον θρυλικό παρισινό οίκο. Parisian chic λεπτομέρεια που ερωτευτήκαμε: ο μαύρος μπερές της.

Laetitia Casta
Ένα απίστευτα chic, λευκό look μας χάρισε η σέξι ηθοποιός και μοντέλο, κατά την άφιξή της στο haute couture show του οίκου Christian Dior. Το λευκό φόρεμα- σακάκι της φέρει, φυσικά, την υπογραφή του Raf Simons, ενώ μόνο ως σοφή μπορούμε να σχολιάσουμε την κίνησή της να φορέσει, κατακόκκινο κραγιόν, αλλά και το μαύρο βέλο στο κεφάλι της.

Emily Blunt
Για να παραβρεθεί στα 33α Film Critics' Circle Awards η Emily Blunt επέλεξε μαύρο, βραδινό φόρεμα του οίκου Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με φαρδιά, δερμάτινη ζώνη στο ίδιο χρώμα.

Nicole Kidman
Στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας, Stoker, που έγινε στο φεστιβάλ Sundance η όμορφη σταρ από την Αυστραλία, πιστή στο χαρακτηριστικό, ladylike στυλ της, εμφανίστηκε με μαύρο, μεσάτο παλτό του οίκου Bottega Veneta και ψηλοτάκουνα σε ανοιχτή ροζ απόχρωση.

Διαβάστε ακόμα:
Sarah Jessica Parker – Gwen Stefani: Δείτε τις πιο στιλάτες μαμάδες εν ώρα δράσης
Kim Kardashian vs Charlize Theron: ποια φόρεσε καλύτερα το lime Stella McCartney φόρεμα;
Παλτό: Το κομμάτι που έχουν κάνει δεύτερo δέρμα τους οι stars και πως το συνδυάζουν