Leelee Sobieski: πρώτη στο κόκκινο χαλί με τις νέες Dior γόβες

Leelee Sobieski: πρώτη στο κόκκινο χαλί με τις νέες Dior γόβες

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι η πρώτη που φόρεσε αξεσουάρ από τη νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior.

Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα είμαστε fan του στυλ της Αμερικανίδας ηθοποιού Leelee Sobieski, που η Vogue έχει συμπεριλάβει στις πιο καλοντυμένες γυναίκες του 2012.

Η Leelee, που δεν παραλείπει να παρευρίσκεται στην πρώτη σειρά των ντεφιλέ του οίκου Dior, είναι και η πρώτη κυρία που εντοπίσαμε να φορά κομμάτι από την ανοιξιάτικη haute couture Dior συλλογή λίγες ημέρες μετά την παρουσίασή της. Η εικοσιεννιάχρονη, λοιπόν, καλλονή με τα γαλάζια μάτια παρευρέθηκε στο φετινό Sidaction Gala Dinner που έλαβε χώρα στο Pavillon d'Armenonville στο Παρίσι την Πέμπτη. Εμφανίστηκε φορώντας ένα σύνολο με μαύρο top και μια σατέν φούστα σε στυλ ball gown με ιριδίζον πορτοκαλί φλοράλ print από την ανοιξιάτικη 2013 Dior συλλογή σε συνδυασμό με γόβες από την ανοιξιάτικη 2013 Dior haute couture συλλογή και πόζαρε με ύφος supermodel.

Αν και ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει αν αγαπάμε ή μισούμε τα εν λόγω παπούτσια που μοιάζουν με κάλτσες η Leelee κατορθώνει να τα απογειώσει στο εν λόγω look σε μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Backstage Beauty: το μακιγιάζ στο show Dior Couture

Τα πιο σημαντικά γεγονότα στο χώρο της μόδας το 2012

Ο οίκος Dior στη χώρα των θαυμάτων της Αλίκης