Erin Wasson: Το πανέμορφο μοντέλο με το μοναδικό boho-hippie στυλ!

Erin Wasson: Το πανέμορφο μοντέλο με το μοναδικό boho-hippie στυλ!

Δείτε τις φωτογραφίες και αντιγράψτε τα look της

Erin Wasson. Ένα από τα πιο όμορφα και πετυχημένα μοντέλα. Γεννημένη το 1982, μπορεί να είναι περήφανη για τη μοναδική ομορφιά της και τον αέρα που εκπέμπει. Έχει φιγουράρει στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων fashion περιοδικών του κόσμου και έχει περπατήσει σε fashion shows όπως αυτά των : Armani, Balenciaga, Cavalli, Gucci και Karl Lagerfeld. Επιπλέον έχει λάβει μέρος στις μεγαλύτερες διαφημιστικές καμπάνιες εκ των οποίων οι εξής: Michael Kors, Rolex, Tiffany & Co., J.Crew, Levi's, Zadig & Voltaire, H&M και Gap.


Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα όμορφα μοντέλα είναι το μοναδικό στυλ της ο boho χαρακτήρας της. Η Erin στις καθημερινές της εμφανίσεις επιλέγει ως επί το πλείστον, τζιν σορτς, φαρδιά φανελάκια, fedora καπέλα και καουμπόικες μπότες. Πως ενισχύει το hippie look της; Προσθέτει πολλά βραχιόλια, κολιέ, φουλάρια και δαχτυλίδια. Τα συνδυάζει βέβαια με ένα μοναδικό τρόπο, ο οποίος φυσικά δεν είναι καθόλου κιτς. Στις πιο επίσημες εμφανίσεις της προτιμά τα maxi φορέματα ή φούστες, τα blazers και τις γούνες.

Φυσικά τα ρούχα δε θα δείχνανε σωστά φορεμένα σε μια κοπέλα η οποία δεν εκπέμπει τον αέρα της Wasson. Το διάσημο μοντέλο αναμφισβήτητα «το έχει» όσο καμιά. Δεν είναι τυχαίο που έχει ανακηρυχθεί από πολλούς ως boho queen. Εμείς θα συμφωνήσουμε απόλυτα.

Δείτε τους μοναδικούς συνδυασμούς της στη gallery. Είναι ένα κορίτσι που κάλλιστα θα συναντούσατε στην επόμενη Coachella.

Διαβάστε ακόμα:

David Beckham: το απόλυτο αρσενικό με το μοναδικό στυλ

Dr.Martens: Οι αρβύλες που λατρεύουν οι stars και πως τις συνδυάζουν

H κακόγουστη λευκή μέρα της Jennifer Lopez!