Rihanna vs Miranda Kerr: Ποια ανέδειξε καλύτερα τα γυαλιά Culte της Miu Miu ;

Rihanna vs Miranda Kerr: Ποια ανέδειξε καλύτερα  τα γυαλιά Culte της Miu Miu ;

Ένα ζευγάρι γυαλιά που έχει πολυφορεθεί

Τα γυαλιά ηλίου Culte της εταιρίας Miu Miu έχουν κάνει θραύση. Celebrities όπως οι: Leighton Meester , Miranda Kerr, Nicole Kidman, Rihanna και Camilla Belle, έχουν ουκ ολίγες φορές απαθανατιστεί να τα φοράνε σε πολλές εμφανίσεις τους. Μπορεί να είναι πεντάγωνα και το στυλ τους να είναι ιδιαίτερο, οι stars όμως δε φαίνεται να πτοούνται και πολύ.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της η Rihanna τα φόρεσε για μία ακόμη φορά. Η αλήθεια είναι ότι τα Culte γυαλιά του διάσημου οίκου τα έχουμε συνδέσει με την Miranda Kerr η οποία τα είχε επιλέξει σε πρόσφατη βόλτα της στη Νέα Υόρκη.


Ποια τα συνδύασε καλύτερα;


Η Miranda τα είχε συνδυάσει με δερμάτινο κολάν, τζιν πουκάμισο και ζακέτα Mango, τη στιγμή που η hot τραγουδίστρια ψήφισε μαύρο. Συνδύασε το μαύρο skinny παντελόνι της, με μαύρο πουλόβερ και κασκόλ και έσπασε τη μονοτονία με ένα εκπληκτικό γκρι παλτό με χρυσά κουμπιά.

Η αλήθεια είναι ότι τα γυαλιά ταιριάζουν και στις δύο star πάρα πολύ. Και τα δύο outfits είναι εξαιρετικά, αλλά θα παραδεχτούμε ότι τρέφουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στο στυλ της Kerr. Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε ακόμα:

Military παντελόνι: Ποιες stars ακολουθούν την τάση και πως το συνδυάζουν;

Miranda Kerr: κομψή στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης

Miranda Kerr: η αρχόντισσα της παγιέτας