Kim Kardashian: Δείτε τις στιλιστικές επιλογές της star από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Kim Kardashian: Δείτε τις στιλιστικές επιλογές της star από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Πόσο κακόγουστη μπορεί να είναι μία έγκυος;

Περιμένοντας το πρώτο της παιδί με τον Kanye West και διανύοντας ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η ριάλιτι star Kim Kardashian, δεν έχει σταματήσει τα ταξίδια και τις προκλητικές εμφανίσεις, το καθημερινό γυμναστήριο και φυσικά το ποζάρισμα για κάθε λογής παπαράτσι, όλα αυτά χωρίς στάλα καλού γούστου. Δείτε μερικά από τα ρούχα εγκυμοσύνης που έχει επιλέξει και γιατί όχι, γελάστε δυνατά μαζί μας!

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του Kanye πως το κορίτσι του περιμένει παιδί, η Kim πήρε ένα μαύρο δίχτυ και το πέταξε πάνω της καταφέρνοντας μετά βίας να κρύψει τα απόκρυφά της.


Λίγες μέρες μετά και συνεχίζοντας στο εορταστικό πνεύμα, η Kim εμφανίστηκε στο Miami Beach φορώντας το πιο κολλητό, έτοιμο να εκραγεί μπλε φόρεμα με παγιέτες και τρύπες.


Η διαφάνεια είναι από τις αγαπημένες τις στυλιστικές εμμονές κι έτσι σε μία έξοδο στον Καναδά δε μπορούσε να πει όχι σε μερικές αποκαλύψεις ακόμα.


Επίσκεψη στο "Late Show with David Letterman" στη Νέα Υόρκη και ανδρόγυνη επιλογή για την Kardashian που δε διστάζει να φορέσει αντρικό κουστούμι σε εκπομπή της τηλεόρασης.


Τα ψώνια στο Παρίσι όχι μόνο κατέληξαν σε μερικά ωραιότατα cartier βραχιόλια για τη ριάλιτι star, αλλά και σε μία επική εμφάνιση με φτερά (κοινώς ντύθηκε κότα), καθώς ψώνιζε ασταμάτητα από τους οίκους Hermes και Lanvin.


Απολαύστε τις φωτογραφίες!

Διαβάστε επίσης:

Παρά τρίχα παντρεμένοι: οι αρραβώνες του Hollywood που κατέληξαν σε χωρισμό

Δείτε πώς θα μοιάζει το παιδί των Kim Kardashian και Kanye West
Πόσες φορές τη βδομάδα πάει η Kim Kardashian στο κομμωτήριο;