Τα πιο καλοντυμένα κοριτσάκια, είναι τα δίδυμα της Sarah Jessica Parker (photos)

Τα πιο καλοντυμένα κοριτσάκια, είναι τα δίδυμα της Sarah Jessica Parker (photos)

Tόσο γλυκά και τόσο όμορφα!

Η μαμά τους είναι μία από τις πιο hot fashionistas. O ρόλος της στο sex and the city, ως Carrie Bradshaw την απογείωσε και την κατέστησε στα μάτια μας ως τoν απόλυτo fashion μέντορά μας. Οι επιλογές της μοναδικές και πολλές από αυτές μας έχουν μείνει καλά χαραγμένες στη μνήμη μας.


Τώρα πια η Sarah Jessica Parker έχει αφοσιωθεί για τα καλά στις κόρες της και κάθε μέρα βγαίνει μαζί τους βόλτα ή της συνοδεύει μέχρι το σχολείο. Η αλήθεια είναι ότι δε χορταίνουμε να τις βλέπουμε. Είναι τόσο γλυκές και τόσο αγαπημένες, που μας γεμίζουν θετικά συναισθήματα. Πάντα χαμογελαστές και παιχνιδιάρες. Κρατώντας είτε τα χέρια της διάσημης μαμάς τους, είτε αγκαλιά η μία με την άλλη, περπατούν αμέριμνες στους δρόμους της Νέας Υόρκης.


Η Sarah φροντίζει πάντα οι μικρές να είναι περιποιημένες. Έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα πολύχρωμα outfits, στα girlie φουστανάκια, στα πολύχρωμα καλσόν και φυσικά δύσκολα αποχωρίζονται τις αγαπημένες τους πουα γαλότσες.


Δείτε στη gallery τις Tabitha και Marion Broderick, τα πιο γλυκά και ταιριαστά κοριτσάκια του Hollywood. Δεν είναι σκέτη γλύκα;

Διαβάστε ακόμα:

Erin Wasson: Το πανέμορφο μοντέλο με το μοναδικό boho-hippie στυλ!

Dr.Martens: Οι αρβύλες που λατρεύουν οι stars και πως τις συνδυάζουν

David Beckham: το απόλυτο αρσενικό με το μοναδικό στυλ