Britney Spears η κακόγουστη: Η πιο κιτς εμφάνισή της!

Britney Spears η κακόγουστη: Η πιο κιτς εμφάνισή της!

Μα καλά, δεν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη;

Όχι ότι φημίζεται για το στυλ της, αλλά εντάξει νομίζουμε υπάρχουν και όρια. Μπορεί να μην παίζει τις τάσεις της μόδας στα δάχτυλα, μπορεί ποτέ να μη διέθετε fashion taste, αλλά το να ντύνεσαι σωστά ή ακόμη και αδιάφορα αν θέλετε, από το να ντύνεσαι κιτς έχει μεγάλη διαφορά.


Τρανταχτό παράδειγμα η φίλτατη Britney Spears. Η ξανθιά τραγουδίστρια είπε να πάει το σκυλάκι της Hannah, στο κτηνιατρείο, συνοδευόμενη από τους γιους της Sean Preston και Jayden. Αυτό που ξέχασε σίγουρα σπίτι είναι το γούστο της. Η Britney επέλεξε να φορέσει το... σορτσάκι με το οποίο σίγουρα συνηθίζει να κοιμάται, ένα γκρι απλό t-shirt, το ροζ σουτιενάκι της και φυσικά το καλόγουστα αθλητικά παπούτσια της με πορτοκαλί κορδόνια. Στα plus της εμφάνισης οι καλτσούλες της. Ναι η Britney φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτό το ζευγάρι κάλτσες, μιας και είπε να το προβάλει δεόντως.


Η εμφάνιση πανωλεθρία συμπληρώθηκε από το «μόλις έχω γυρίσει από τα μπουζούκια» μακιγιάζ της, με τα υπερτονισμένα μάτια (ναι, πρωί πρωί). Τα λόγια είναι περιττά. Και για να μη νομίζετε ότι είμαστε καυστικές, τα ξένα sites αναφέρουν ότι είναι ίσως η χειρότερη εμφάνισή της. Αναμένουμε για την επόμενη!

Διαβάστε ακόμα:

Τα πιο καλοντυμένα κοριτσάκια, είναι τα δίδυμα της Sarah Jessica Parker (photos)

«Κλέψτε» το super μοδάτο πουλόβερ της Miley Cyrus!

Rihanna vs Miranda Kerr: Ποια ανέδειξε καλύτερα τα γυαλιά Culte της Miu Miu ;