Beyonce vs Tina Turner: ποια φόρεσε καλύτερα το σέξι δερμάτινο κορμάκι

Beyonce vs Tina Turner: ποια φόρεσε καλύτερα το σέξι δερμάτινο κορμάκι

Δύο star λανσάρουν το ίδιο μικροσκοπικό δερμάτινο κορμάκι.

Ο κόσμος παραμιλάει ακόμα για το Superbowl σχολιάζοντας τι άλλο από τη απίστευτη ενέργεια και χορογραφία της Beyonce που ξεσήκωσε το γήπεδο. Η διάσημη star που έγινε πρόσφατα μανούλα, κατάφερε νακάνει το στάδιο της Νέας Ορλεάνης να ανατριχιάσει κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, να το κουνάει όσο πιο πολύ μπορεί.


Η γλυκύτατη Bey ήταν ατρόμητη και φορώντας το μαύρο δερμάτινο κορμάκι της έμοιαζε πραγματικά με αρχαία Ελληνίδα θεά μέσα στη μαγική στολή της. Έντονες καμπύλες, πολύ σέξι ατμόσφαιρα και μία Beyonce σε καταπληκτική φόρμα που διάλεξε να λανσάρει ένα κορμάκι το οποίο έχουμε δει πάνω στο είδωλο Tina Turner πριν από πολλά χρόνια.


Η έτερη τραγουδίστρια και μεγάλη μορφή για τους αφροαμερικανούς είναι γνωστή για τις αισθησιακές της εμφανίσεις, τα υπερβολικά μίνι και τα δίμετρα πόδια της. Το μαύρο δερμάτινο κορμάκι της νιότης της με το βολάν είναι πρωτοπόρο για την εποχή του, προκλητικό και δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία.


Οι δύο γυναίκες παρόλο που παρουσίασαν το ίδιο look με αρκετά χρόνια διαφορά όχι μόνο το έκαναν δικό τους, αλλά το υποστήριξαν με το σύνολό της εμφάνισής τους δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Διαβάστε ακόμα:
Η Beyonce ξανά στο στόχαστρο των φιλοζωïκών οργανώσεων!
Beyonce εναντίον Madonna. Ποια ήταν τελικά η βασίλισσα του Super Bowl;
Beyoncé και Destiny's Child στο Super Bowl (video)