Bafta Awards 2013: Οι εμφανίσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Bafta Awards 2013: Οι εμφανίσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Και οι διάσημες κυρίες που προτίμησαν ελληνικές δημιουργίες

Κάνοντας τον απολογισμό των red carpet εμφανίσεων στα φετινά βραβεία Bραβεία BAFTA, ξεχωρίσαμε μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις. Όχι με την ίδια αίγλη όπως προηγούμενες χρονιές- ιδού όμως οι κυρίες που έκαναν τη διαφορά.

Η Jessica Chastain εντυπωσίασε με ένα μπλε του κοβαλτίου μάξι φόρεμα Roland Mouret το οποίο συνδύασε με Jimmy Choo και κοσμήματα Harry Winston.

Την παράσταση έκλεψε και η Dame Helen Mirren, την οποία λατρεύουμε η οποία κυριολεκτικά 'τα έσπασε' με τα ροζ μαλλιά της παρά τα 67 της χρόνια. Μόνο για την ενέργεια και την τόλμη της μας κερδίζει. Όσο για το απαλό γκρι Nicholas Oakwell φόρεμά της- της πήγαινε πολύ αν και μας ξένισε λίγο η ασημί πασμίνα.

Υπέροχη η Anne Hathaway με Burberry με εφαρμοστή μαύρη τουαλέτα και γλυκό ροζ κραγιόν.

Η Marion Cotillard έφερε το καλοκαίρι με κίτρινη τουαλέτα Dior από την ανοιξιάτικη συλλογή 2013 δια χειρός Raf Simons.

Η Jennifer Lawrence που ακόμη αναρρώνει από πνευμονία φόρεσε μία καλαίσθητη Dior Haute Couture τουαλέτα που συνδύασε με παπούτσια Jimmy Choo shoes, κοσμήματα Chopard jewelry και τσαντάκι Judith Leiber.

H Olga Kurylenko δεν μας απογοητεύει ποτέ και για μία ακόμη φορά επιλέγει να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με δημιουργία Nina Ricci, παπούτσια Manolo Blahnik και κοσμήματα De Beers.

H 38χρονη chic lady Amy Adams προτίμησε ένα υπέροχο μαύρο Elie Saab Couture μάξι με σέξι σκίσιμο και δαντέλα, με χρυσά πέδιλα Casadei και κοσμήματα Faberge.

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τις δύο υπέροχες κυρίες που προτίμησαν την Ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti, η οποία φαίνεται να γίνεται όλο και πιο διάσημη στο κόκκινο χαλί. Έχουμε, λοιπόν:

Την ανερχόμενη Gemma Arterton η οποία επέλεξε ένα φόρεμα με έναν ώμο και διαγώνιες nude ρίγες από την συλλογή της Celia Kritharioti Haute Couture 2013. Η Samantha Barks που πρωταγωνιστεί στην ταινία Les Miserables, επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ και σκίσιμο επίσης με την υπογραφή της Celia Kritharioti.

Συμπέρασμα; Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, το μαύρο είχε την τιμητική του!

Διαβάστε ακόμη:

Rihanna, Taylor, Florence, Beyonce, Alexa και JLo: Καλοντυμένες και sexy στα Grammy Awards

Ημιτελικός του Dancing With the Stars: Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε star των 70's!