Αυτές είναι οι πρωταθλήτριες του στυλ για αυτή την εβδομάδα

Αυτές είναι οι πρωταθλήτριες του στυλ για αυτή την εβδομάδα

Ποια παίρνει το χρυσό;

Όπως κάθε Παρασκευή, το Queen παρουσιάζει τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της showbiz για την εβδομάδα που τελειώνει.

Mila Kunis
Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Oz the Great and Powerful στο Hollywood, όπου εντυπωσίασε με το ladylike στυλ της. Το δαντελένιο, εκρού φόρεμα που επέλεξε είναι του οίκου Dolce & Gabbana ενώ τα ασημί peep toes του Christian Louboutin.

Rachel Weisz
Στην ίδια πρεμιέρα παραβρέθηκε και η ταλαντούχα Βρετανίδα, με κατακόκκινη, minimal δημιουργία της Victoria Beckham. Το look ολοκλήρωσαν το χρυσό clutch του οίκου Lanvin και τα κοσμήματα Tiffany & Co.

Beyoncé
Με εντυπωσιακή, βραδινή δημιουργία του μετρ του είδους, Elie Saab εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ με θέμα την ίδια, Life Is But A Dream, η τραγουδίστρια που τον τελευταίο καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Rooney Mara
Πάντα αντισυμβατική, η νεαρή πρωταγωνίστρια του The Girl with the Dragon Tattoo εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου για τη νέα της ταινία, Side Effects, στο Βερολίνο, με masculine chic look του οίκου Balenciaga, το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα του Christian Louboutin.

Miranda Kerr
Η Αυστραλέζα καλλονή, που αναδεικνύεται σε fashion icon βρέθηκε στο Sydney, όπου ανακοινώθηκε η ιδιότητά της ως Πρέσβης Καλής Θέλησης της Γραμμής Βοήθειας για τα παιδιά της χώρας της. Για την περίσταση, η Kerr φόρεσε πολύχρωμο, printed, κοντό φόρεμα από την resort συλλογή του Peter Pilotto.

Διαβάστε ακόμα:
Grammys 2013: χωρίς στηθόδεσμο στο κόκκινο χαλί
Bafta Awards 2013: Οι εμφανίσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί
Victoria Beckham: τι μας διδάσκει η βασίλισσα του casual chic;