Τaylor Swift vs Jessie J: Ποια ήταν η πιο stylish & sexy παρουσία στα Brit Awards 13;

Τaylor Swift vs Jessie J: Ποια ήταν η πιο stylish & sexy παρουσία στα Brit Awards 13;

Tι φόρεσαν οι stars;

Τα βρετανικά βραβεία φέτος, τα είχαν όλα. Πολύ χορό, τραγούδι και φυσικά όμορφες παρουσίες. Lana del Rey, Robbie Williams, Justin Timberlake, Emeli Sande έλαμψαν στο κόκκινο χαλί. Δύο όμως κυρίες ανταγωνίστηκαν στήθος με στήθος για τον τίτλο του πιο sexy outfit της βραδιάς. Ποιες; Jessie J και Taylor Swift μονομάχησαν. Ποια είναι η νικήτρια; Τι επέλεξαν να φορέσουν;


Taylor Swift: Υπέρλαμπρη όπως πάντα Taylor, επέλεξε μια μαύρη δημιουργία του οίκου Elie Saab, Pre-Fall 2013. Tι να πρωτοσχολιάσεις; Τα βαθιά σκισίματα που αναδείκνυαν τα λεπτεπίλεπτα πόδια της, την εκπληκτική χρυσή ζώνη που τόνισε τη μέση της ή τη διαφάνεια στο πίσω μέρος που αποκάλυπτε την πλάτη της; Σωστό και το hairstyling καθώς και η επιλογή smokey eyes. Sexy και κούκλα η νεαρή star.

Jessie J: Η απόλυτη μεταμόρφωση. Από τα εκκεντρικά, υπερβολικά χρωματιστά outfits στο απόλυτα sexy-classy look. Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, με αυτό το εκπληκτικό μαύρο Versace Pre-Fall 2013 φόρεμα. Το αβυσσαλέο ντεκολτέ, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια. Σωστά έσπασε τη μονοτονία με τη χρυσή ζώνη, όπου η αγκράφα απεικόνιζε μια μέδουσα. Τα μαύρα Jimmy Choo 'Anouk' pumps της αποθέωσαν το όλο outfit. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά άψογα, χωρίς καμία δόση υπερβολής.

Ποια σας άρεσε περισσότερο; Εμάς μας άρεσαν πολύ και οι δύο, αλλά θα δώσουμε ένα συν παραπάνω στην Jessie J, για τη μεταμόρφωση- έκπληξη!

Διαβάστε ακόμα:

Ποιες κυρίες μας εντυπωσίασαν με το στυλ τους, στον χθεσινό ελληνικό τελικό Eurosong 2013;

Τα καλύτερα outfits της Ζέτας στο Dancing with the stars 3!

Prada eyewear: Τα αγαπημένα γυαλιά των διασήμων