Kesha: Dresscode Πράσινης πάπιας

Kesha: Dresscode Πράσινης πάπιας

Ο «Μαύρος Κύκνος» εμπνέει την εκκεντρική τραγουδίστρια.

Η Kesha δε φημίζεται σίγουρα για το καλό της γούστο. Θέλοντας να συνεχίσει να μας εκπλήσσει με τις παράταιρες επιλογές της αυτή τη φορά εθεάθη έξω από το ξενοδοχείο της στη Νέα Υόρκη ντυμένη σχεδόν αποκριάτικα. Φανερά εμπνευσμένη από τη «Λίμνη των Κύκνων» και τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Μαύρος Κύκνος», η νεαρή τραγουδίστρια με ρηξικέλευθη διάθεση εντυπωσιάζει προκαλώντας κύματα γέλιου.

Μπορεί το αμερικάνικο «Thanksgiving» να πέρασε, η Kesha όμως τολμά να ντυθεί σα παραγεμισμένη πολύχρωμη γαλοπούλα και να κυκλοφορήσει ελεύθερη στους δρόμους του Μανχάταν.

Φορώντας διχτυωτό μαύρο καλσόν, κοντό δερμάτινο σορτς και λεοπαρδαλέ μπλούζα, αγγίζει ήδη τα όρια της κακογουστιάς, αλλά δε σταματά εδώ. Τυλιγμένη με ένα oversized πανωφόρι από γούνα, φτερά και πούπουλα, κρατώντας ένα μποέμ ταγάρι και φορώντας μαύρες στρατιωτικές αρβύλες και τα απαραίτητα σκούρα γυαλιά ηλίου, επικηρύσσεται αυτόματα από τη fashion police και καταζητείται για κακούργημα ενάντια στο στιλ.

Ίσως να μην της προσφέρουμε κρησφύγετο για όσο διάστημα συνεχίζει να διώκεται από την αστυνομία της μόδας, αλλά σίγουρα της βγάζουμε το καπέλο που τολμά να ντύνεται τόσο άσχημα υποστηρίζοντας τις επιλογές της ακόμα και αν είναι καταστροφικές.