Miroslava Duma: Αντιγράψτε τα outfits του απόλυτου fashion icon

Miroslava Duma: Αντιγράψτε τα outfits του απόλυτου fashion icon

Γιατί στυλ και Miroslava πάνε μαζί

Όταν πρέπει να σκεφτώ γυναίκες που ξεχωρίζουν και έχουν μοναδικό στυλ, το μυαλό μου πάντα πάει στη μοναδική Miroslava Duma. Eίναι μια γυναίκα που ξέρει να παίζει με τις τάσεις. Συμπεριλαμβάνει στα outfits της όλα τα hot trends αλλά καταφέρνει κάθε φορά να τα κάνει δικά της. Αυτό θα πει στυλ άλλωστε. Να μπορείς να φοράς τα ρούχα όπως θες και όχι να σε... φοράνε!


Η όμορφη Miroslava κατάγεται από τη Ρωσία. Ήταν editor στο Harper's Bazaar της Ρωσίας και πια είναι freelance writer σε περιοδικά όπως: OK Magazinee (Russia), Tatler, Glamour (Russia). Αγαπημένοι σχεδιαστές της Miroslava είναι οι εξής: Miu Miu, YSL, Lanvin, Alexander Wang, Vika, Marni, Chanel, Phoebe Philo, Raf Simons, Ostwald Helgason, Proenza Schouler και Prada. Παρατηρώντας τα looks της θα μάθετε πώς να αποθεώσετε τη μακριά φούστα, να συνδυάσετε άψογα ένα επίσημο φόρεμα, να αναδείξετε το τζιν ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή. Λατρεύει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, το boho ύφος, τις γούνες, τα vintage γυαλιά ηλίου, τα ladylike φορέματα. Μπορεί και υποστηρίζει εξίσου άψογα ένα απλό t-shirt με ένα jean, όπως και ένα πανάκριβο haute couture φόρεμα.


Δείτε στη gallery όλα τα outfits της και πάρτε μαθήματα. Αν ρωτάτε ποιο ξεχωρίζουμε. Δε μπορούμε να σας απαντήσουμε. Κάθε φορά που βλέπουμε φωτογραφία της μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Λατρεμένη Duma. Απολαύστε την!

Διαβάστε ακόμα:

Demy – Tάμτα: Τι ενώνει τις δύο star;

Anne Hathaway: Οι 3 κιτς, red carpet εμφανίσεις της, που θέλει να ξεχάσει

Τaylor Swift vs Jessie J: Ποια ήταν η πιο stylish & sexy παρουσία στα Brit Awards 13;